Prati nas

Sofia Vergara: Zašto ne platiti za seks?

Vesti

Sofia Vergara: Zašto ne platiti za seks?

sofia-vergara

Verovatno zbog najnovijeg filma u kome glumi, a čija je glavna tema prostitucija (film nosi naziv Fading Gigolo), prelepa kolumbijska zvezda Sofia Vergara otkrila je svoj stav o prostitiuciji koji je mnoge iznenadio.

Iako dolazi iz strogo katoličke zemlje, zvezda serije Modern Family kaže da nema ništa protiv muških i ženskih prostitutki i na načina na koji oni zarađuju za život. Takođe, nalazi saoseća sa osobama koje kupuju usluge dama (ali i muškaraca) koji se bave najstarijim zanatom. Sofia kaže da je to jednostavno boljka savremenog doba – usamljenost!

“Nikada nisam bila u situaciji da moram da platim za seks, ali nikoga ne mogu da osudim, naročito posle ovog filma. Neki ljudi su nažalost toliko usamljeni, a život je toliko kratak da treba uraditi štagod kako bi sebe usrećili i što više uživali u njemu. A ako to sebi možeš da priuštiš, zašto da ne?”

Hmmm, da li se slažete sa seksi glumicom?

 3 komentara

3 Comments

 1. Milica

  21/04/2014 at 8:54 pm

  Meni je ona,osim sto je talentovana,zgodna,i lijepa, veoma pametna i inteligentna zena.Nije sada poenta da li je ovo sto je rekla tacno ili ne,bitan je nacin na koji razmislja.

 2. Hanah

  21/04/2014 at 9:29 pm

  Ja mislim da prostituciju treba legalizovati iz razloga jer bi tada bilo mozda manje belog roblja, manje bolesti koje bi se prenosile, kad bi sve to bilo regestrovano.. naravno ne bi to iscezlo ali bi bilo lakse kontrolisano

 3. ova budala

  22/04/2014 at 12:32 am

  je zesca budala
  ako javne licnosti podrzavaju prostituciju….u sta ce da izrastu nasa deca?
  u nekarakternu potrosnu robu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top