Prati nas

Šok: Zvezde Granda se vraćaju na Pink?!

Televizija

Šok: Zvezde Granda se vraćaju na Pink?!

Najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji, Zvezde Granda, ove subote nije emitovano zbog svađe američkog investicionog fonda KKR, u čijem je vlasništvu Grand produkcija i Teodora Kirijakua, vlasnika grčke grupacije Antenna, u okviru koje posluje TV Prva.

“Grci su početkom godine tražili da im SBB plati pravo reemitovanja programa na kablovskim operaterima, a Amerikanci su jedva na to pristali, optužujući Grke za ucenu. Sada prete gazdama Prve da im neće dati najgledaniju emisiju ako im oni ne ukinu taksu za kablovsku TV,” priča dobro obavešten izvor i dodaje da se iza kulisa odvijaju pregovori za Željkom Mitrovićem.

“Predstavnici KKR-a u tajnosti razgovaraju sa vlasnikom Pink imperije, kome bi odgovaralo da se ovo takmičenje vrati na njegov kanal, jer nije imao previše uspeha sa Pinkovim zvezdama.”

Prva TV sa druge strane tvrdi da emitovanje Zvezdi Granda i da se vraćaju na program već sledeće subote od 21h.


6 komentara

6 Comments

 1. Sunny

  02. 10. 2017. at 10:44

  Najrealnije je da to sranje ostane samo na Grand TV mada i za Pink me zaboli realno. Ono što mi je žao što Grci prljaju TV Prvu sa ovim smećem apsolutno suprotnom njihovom motu Porodična TV!

 2. Zokica

  02. 10. 2017. at 12:56

  Super! Karleusu cemo gledati na Pinku nakon 4 godine pauze i bice u ok odnosu sa Mitrovicima. Gledacemo je, nadam se i u Ami g-iju uskoro. A album je najavljen za prolece 2018, gde ce se naci 11 pesama od kojih je jedna duet sa Jalom.

 3. Anonimus

  02. 10. 2017. at 13:53

  Zokice, to mozda u krljinim snovima.. ako predju na pink, debela je izdu*ala.

 4. DUPE KIM KARDASIJAN

  02. 10. 2017. at 14:26

  Ako se karleusa vrati na PInk,ode CEki za njega,a Mitrovic nije lud da zameni Abion za magarca.

 5. Lorka

  02. 10. 2017. at 15:58

  Krlji se stislo jer ce ostati i bez ovog sitnisa koji je do sada dobijala. Tu ona najvise gubi jer svi ostali dobro zaradjuju sa ili bez Pinka.

 6. Anonimus

  03. 10. 2017. at 01:18

  Pa naravno.. ona se jedino u zvezdama granda i exclusivu pojavljuje.. ostalima i ne treba tv da bi bili popularni. Njoj treba itekako, bez tv i interneta bi tek bila nula.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top