Prati nas

Šokantna ispovest: Poznati pevač silovao 14-godišnju devojčicu

Šokantno

Šokantna ispovest: Poznati pevač silovao 14-godišnju devojčicu

Svedočenje o navnodnom silovanju koje je počinio poznati pevač (foto: Pinterest)

Svedočenje o navnodnom silovanju koje je počinio poznati pevač (foto: Pinterest)

Mediji su objavili šokantnu vest da je za sada neimenova muzička legenda pod istragom zbog silovanja 14-godišnje devojčice.

Kako prenosi britanski Mirror, pevač je u šoku, a mediji za sada ne mogu da objave njegovo ime zbog istrage koja je u toku. Međutim, na internetu se pojavio video u kome žrtva imenuje svog silovatelja, a poznata muzička zvezda je u strahu da će otkrivanje ove afere uništiti njegovu reputaciju.

Sporni incident navodno se dogodio 70-ih godina prošlog veka, nakon koncerta pop pevača, kada je neimenova 14-godišnja obožavateljaka sa prijateljicom otišla na pevačev zahtev u njegovu hotelsku sobu, nadajući se da će od svog idola dobiti autogram. Međitim, u njegovom apartmanu su se nalazili još jedan muškatrac i žena, takođe poznate osobe. Navodna žrtva navodi i da je pevač omamio šampanjcem, a sledeće čega se seća je da je spustio na krevet. “Njegov ogrtač je već bio na podu. Ja sam bila u kostimu. On ga je otkopčao, a iskustvo koje je počelo kao nežno i sigurno, ubrzo se pretvorilo u bolno i grubo, nimalo ugodno”, rekla je policiji navodna žrtva i dodala da nije da razumela odakle sva bol koju oseća dolazi jer joj je napadač rekao da je neće boleti ako se opusti.

U daljem izveštaju napada navodi se da je sobu napustila bez autograma, ali da se naknadno vratila kako bi dobila pevačev potpis, i da je on tada pomazio po licu i rekao joj da će ostati u kontaktu. Traumu od tog dana nosila je celog života na srcu, a zbog ovog nemilog događaja je, kaže, postala opsednuta pevačem i nije nikada mogla da ostvari normalan odnos ni sa jednim muškarcem.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Roxy

    02. 05. 2017. at 20:57

    I onda se setila svega nakon skoro pedeset godina, ma super, kako da nou

  2. Vanesa

    02. 05. 2017. at 22:40

    Pišite o Billboard nominacijama!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top