Prati nas

Šokantni detalji: Jelena Nađ napisala knjigu o životu sa Albertom

Hot!

Šokantni detalji: Jelena Nađ napisala knjigu o životu sa Albertom

Jelena u knjizi otkriva šokantne detalje.. (foto: Facebook/jelenanadj)

Jelena u knjizi otkriva šokantne detalje.. (foto: Facebook/jelenanadj)

Burne rasprave, teške reči, neverovatne priče koje su podeljene u javnosti, a koje se tiču odnosa Jelene i Alberta Nađa, najverovatnije će se naći objedinjene u knjizi i tako u celosti pružiti uvid u ovaj dramatičan odnos kome već mesecima svedočimo.

Naime, Jelena Nađ, bivša supruga ovog fudbalera, u potrazi je za izdavačem koji će objaviti njenu autobiografiju, a u kojoj će otkriti sve detalje njihovog zajedničkog života, teškom periodu koji je sa njim preživela, prevarama, ali i nasilju.

Ona kaže da je knjiga najpre posvećena žrtvama porodičnog nasilja i za Kurir navodi:”Ceo život sam opisala u toj knjizi. Šokiraćete se kada budete pročitali i shvatili ko je zapravo Albert Nađ. To što sam pričala u javnosti mali je deo onoga što sam proživela sa njim. Tek će se pričati i pisati o tome kako me je zlostavljao pred decom, kako sam isprebijana danima i lečila rane. Ali to nije sve. O njegovom neverstvu i  prevarama Srbija će tek čitati. Otkriću imena žena sa kojima me je varao. Bile su to klaberke, starlete, pevačice… Uživao je i trošio pare na polusvet dok sam mu ja čuvala decu. Polako, čitaćete. Knjigu sam maltene završila, samo čekam izdavača koji će je obajviti. Do tada uređujem i dopunjujem svoje prvo štivo koje sam pisala u suzama”.

Albert Nađ glavni lik u knjizi..(foto: Facebook/albertnadj)

Albert Nađ glavni lik u knjizi..(foto: Facebook/albertnadj)

Sportista se nije oglašavao nakon Jelenine najave nove knjige.

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. bonny

  29. 12. 2016. at 16:40

  Ova zena treba da pocne da zivi svoj zivot. Razvela se pre koliko godina i sad odlucila da prica. A pre toga mu rodila troje dece iako je navodno tukao jos u prvoj trudnoci. Sto je onda drugih dvoje radjala? Sta god da je u njihovom braku bilo ona je to svela na potragu za novcem. Da joj je daopara kolio je zelela nista od ovog ne bismo culi. Jadno i pateticno sa njene strane.

 2. Ankh

  29. 12. 2016. at 21:19

  Sve vise pocinjem da sumnjam u tvrdnje ove zene, a da verujem da je olos zeljan zarade preko medijskog prepucavanja.
  Pazi moliiim te..izdaje ona knjigu zato sto zeli da pomogne zrtvama nasilja. AHA, VAZI.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top