Prati nas

Šokantni zahtev Rade Vasić: Dajte nam 10.000 evra i Mika će biti žena

Bizarno

Šokantni zahtev Rade Vasić: Dajte nam 10.000 evra i Mika će biti žena

Mika i Giba kao Beyonce u 'Velikom bratu' (foto: Screenshot)

Mika i Giba kao Beyonce u ‘Velikom bratu’ (foto: Screenshot)

Porodica Vasić pokazala je do sada u više navrata da nisu gadljivi na novac i da bi za slavu uradilli sve. Učestvovali su u skoro svakom rijalitiju koji se prikazivao kod nas, ali i u regionu, zasmejavali publiku svojim nepoznavanjem jezika, psovkama i svađama, a sinovi blizanci Mika i Giba svojim ponašanjem znali su da šokiraju javnost, što se ponovilo i nedavno.

Na društvenim mrežama pojavile su se Mikine fotografije ne kojima je našminkan i obučen kao žena. Neke ove fotografije nisu mnogo iznenadile, kao uostalom ni njegovu majku, koja je za Alo izjavila: “Nemam ništa protiv toga što je obučen kao žena. Mika i Giba odmalena vole da oblače haljine. Baš su lepi kao žene. Neka budu šta hoće, šta je u tome loše? Nije ništa čudno u današnje vreme da muškarci postanu žene i obrnuto. Ne bih imala ništa protiv da odluči da promeni pol. Samo još da nađemo i nekog bogatog zet”, rekla je kroz smeh Rada.

Mika kaže da je u pitanju fotomontaža (foto: Facebook)

Mika kaže da je u pitanju fotomontaža (foto: Facebook)

Međutim,  glavni akter skandala tvrdi da na fotografijama nije on i da neko pokušava da ga iskompromituje. “Na tim fotografijama nisam ja. To je neka foto-montaža. Neko hoće preko mog imena da postane popularan ili samo želi da izazove skandal, ali to mu neće poći za rukom. Mi porodično gledamo te fotografije i smejemo se. Nisam transvestit i ne želim da promenim pol. Moj brat i ja smo se oblačili kao žene u Velikom bratu zbog zadatka, ali nemamo potrebu da to radimo u privatnom životu”, rekao je Mika.

Majka, uvek spremna da zaradi, je čak ponudila ekipi lista Alo da dođu kod njih i obuku njenog sina kao ženu, ali za to tražila neverovatnih 10.000 evra. “Evo, vi dođite kod nas, obucite ga kao ženu, pa proverite da li je to on. Dajte nam 10.000 evra i onda može sve što hoćete”, poručila je Rada na kraju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top