Prati nas

Šokantno izdanje srpske manekenke: Devojko, ti umireš!

Hot!

Šokantno izdanje srpske manekenke: Devojko, ti umireš!

Zaigrala se u fotošopu, pa deformisala telo i grudi! (foto: Instagram)

Zaigrala se u fotošopu, pa deformisala telo i grudi! (foto: Instagram)

Polupoznata manekenka Mila Kalađurđević, članica nove postavke grupe Models za koju skoro niko ne zna, želela je da se pohvali svojim novim poslovnim dostignućem – stigla je do vile Hugh Hefnera!

Želeći da ovaj bitan trenutak u svojoj karijeri podeli na društvenim mrežama, kako bi joj devojke iz branše, a koje nisu u rijalitiju Parovi, zavidele, Mila je objavila svoju fotku iz Playboy Mansiona, na kojoj izgleda bukvalno zastrašujuće! Naravno, iz aviona se vidi da je u pitanju veoma loš fotošop!

“Izgledaš bolesno!”“Ona umire”, “Čak i mumija sočnije izgleda” samo su neki od komentara ispod njene fotografije.

Savet za sve devojke koje “žive” od lajkova na Instagramu: Pošto sigurno nemate 100.000 dolara godišnje za profesionalca koji će vam, kao Kim Kardashian obrađivati fotke pre objavljivanje, nađite neki on line tutorial Photoshops for Dummies, a pre toga prostudirajte proporcije normalnog ljudskog tela, kako vam se ljudi ne bi smejali.4 komentara

4 Comments

 1. Saska

  14/03/2015 at 6:12 pm

  dobro je da je samo ps

 2. Alexandar

  14/03/2015 at 8:54 pm

  :/

 3. like.a.dream

  17/03/2015 at 8:54 am

  Molim vas, sredite ,,Sve vesti” odeljak. Vesti se u ovom odeljku ne pojavljuju na vreme, tj. na početnoj se neke stvari vide ali u ovom odeljku obično kasne.

 4. Predrag

  07/03/2016 at 10:56 am

  Ništa joj ne fali. Uopšte nije premršava. Tako oni koji nemaju salo izgledaju kada dignu ruke i zategne im se stomak. Mršavost se gleda po nogama, koje su od nje skroz normalne.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top