Prati nas

Šokantno: Mili u krevetu iskoristio pijanu Mirelu, intervenisala policija (VIDEO)

Šokantno: Mili u krevetu iskoristio pijanu Mirelu, intervenisala policija (VIDEO)

Mili u krevetu sa polusvesnom Mirelom (foto: Screenshot)

Mili u krevetu sa polusvesnom Mirelom (foto: Screenshot)

Nakon juče održanog venčanja u vili Parova, dogodilo se nešto što su skoro svi gledaoci rijalitija okarakterisali kao silovanje.

Prema nezvaničnim informacijama, u vili se trenutno nalazi policija koja ispituje navode da je Mili tokom subotnje žurke spavao sa takmičarkom Mirelom, koja je bila u polusvesnom stanju nakon što je popila veću količinu alkohola.

Live stream na zvaničnoj YouTube stranici rijalitija nije u funkciji, a na društvenim mrežama su se pojavili navodi da je u vili u Zemunu trenutno policija koja ispituje učesnike ovog navodnog gnusnog zločina.

Sve se odigralo u subotu, na proslavi momačke i devojačke večeri u vili, kada je Mirela, u vidno alkoholisanom stanju završila u krevetu sa Milijem, koji joj je svukao donji veš i počeo da vodi ljubav sa njom.

Mili se ovim iskustvom hvalio i ostalim ukućanima dan kasnije, kada je otkrio da je Mirela ‘top u krevetu’ i da je seksulani čin bio ‘vrlo strastven’, te poručio njenom nevenčanom suprugu da sam reši sa Mirelom to što ga je prevarila pred kamerama.

Više informacija o navodnoj policijskoj intervenciji u vili saznaćemo uskoro.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Roxy

    09. 05. 2017. at 09:31

    Nisam u toku niti gledam pa mozda gresim, ali ovo mi izgleda kao silovanje pijane zene.

  2. 09. 05. 2017. at 20:12

    Povlacenje jorgana da se ne vidi “silovanje”…inace, ako neko ne zna ova alkoholicarka je vec pobedila u jednom rijalitijiu upravo ovakvim ponasanjem. Rasiri noge dobije kes a rijaliti gledanosti svi sretni!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top