Connect with us

Šokantno! Pink raskinuo saradnju sa Grand produkcijom?! Grand prelazi na Foks???
Vesti

Šokantno! Pink raskinuo saradnju sa Grand produkcijom?! Grand prelazi na Foks???

Kako vaša Tračara saznaje, televizija Pink raskinula je saradnju sa muzičkom produkcijom Grand! Kako se kaže u ovom prilično otvorenom saopštenju predstavnici Pink televizije su navodno bili predmet ucenjivanja, a u obraćanju vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića kaže se sledeće:

“Uređivački kolegijum TV PINK saopstava da nakon decenije saradnje sa GRAND produkcijom, ni jedan format ove produkcije neće naći svoje mesto u programskoj shemi TV PINK i da je saradnja prekinuta.

Nakon toliko godina poslovanja i saradnje, očekivanja da se ona nastavi na dogovornoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera, su izostala.

TV Pink je odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama, i koprodukcijskim aranžmanima, jer se tokom svih ovih godina razvila u najsnažniju televizijsku stanicu jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede oslanjajući se iskljucivo na sopstvene kapacitete i zaposlene stručnjake.

Ovakve poslovne aranžmane TV PINK je nastavljala iz razloga svakako poslovnih uspeha koji nisu izostajali, ali želeći da održi zdrave poslovne i korektne odnose prema eksternim produkcijama koje su godinama u TV PINK pronalazile šansu za svoje poslovanje i čiji poslovni uspesi nisu izostajali bivajući realizovani u okviru snage Pinkovog sistema, koji kao takav, garantuje vrhunske poslovne rezultate.

Kako se to, od strane Grand produkcije zaboravilo, i kako su pregovori o novoj sezoni izašli iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera i dotakli politiku ucenjivanja i nerealnih postavki, TV PINK saopštava da je prekinula svaku saradnju sa Grand produkcijom, ne želeći da podlegne pritiscima i da nastavi poslovanje na način koji nije primeren.

Ovim putem TV PINK želi da obavesti sve gledaoce da ubrzano radi na pripremi nove programske sezone koja ce biti jača nego ikad.”

Pročitajte još i:  Ejmi Vajnhaus dobila milion funti za novogodišnji nastup!

UPDATE: Ipak ono što smo načuli danas je da postoji mogućnost da televizija Fox bude novi domaćin Grand produkcije. Na Fox televiziji nisu želeli ni da demantuju, ni da potvrde ovu informaciju, i rečeno nam je da ćemo zvanično saopštenje dobiti u toku sutrašnjeg dana.

UPDATE1: Kako piše Blic, pregovori između Željka Mitrovića i Saše Popovića oko ostanka na Pinku su trajali danima, a kada su pregovori propali, Popović je prihvatio ponudu koja se ne odbija – petnaest miliona evra za tri sezone, i to na već pomenutoj FOX televiziji.

Loading...
156 Comments

156 komentara

 1. tina

  07/08/2010 at 8:32 pm

  hvala bogu to je ok,jedino ce mi biti krivo ako je ovaj mitrovic pao pod uticaj ovih glupavih ceranica.

 2. seka

  07/08/2010 at 8:34 pm

  slazem se sa tinom,kontam da je to zbog retardiranih ceranica sto posto,ali drago mi je da ih vise nece biti na pinku.

 3. Dr.

  08/08/2010 at 3:05 am

  Boze, ovi ljudi su 2.000.000 svetlosnih godin ispred svih u ovoj drzavi…Iz nivega su sami sebi napravili taaakvu reklamu…3 dana su po novinama, vestima itd. naslovnice i glavne vesti bile zauzete samo za Sasu Popovica, Grand i Pink! Svaka cast! Tako se to radi! E sad, druga stvar sto je greota sto nisu zaista presli na neku televiziju gde ne bi bili u udarnom terminu…mada ne sumnjam da bi Mitrovic skalabudzio nekog Grand mutanta koji bi bio 15x gori od ovoga sad… I vuk sit i ovce na broju! :)

 4. Jade

  09/08/2010 at 2:46 pm

  ovi sa foxa su rekli da nema sanse da se grand prikazuje na njihovoj televiziji…..hvala bogu….a za pink se nista nije ni promenilo oni su svejedno seljacka televizija-pa msm ipak ce prikazivati farmu i slicne gluposti

 5. Lucky

  12/08/2010 at 7:26 am

  Razocaran sam jer sam mislio da je FOX nesto bolji a ako saradjuje sa Grandom…
  A Pinku je dobro krenulo jos “samo” da se otarasi Gold mjuzika,spanskih serija i ne emituje vise Farmu pa moze i od nje da bude nesto…

 6. M@rija

  12/08/2010 at 3:34 pm

  Tako je trebalo biti….ali ja sam se raspitala kod Andrije Markowica (decko koji ce se takmiciti u owogodisnjem takmicenju za zwezde granda)..PINK I GRAND SU NASTAWILI UGOWOR…so znaci da ce GRAND IDALJE BITI NA PINKU!!!! :))))

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top