Prati nas

Šokirala prisutne: Lindsay Lohan se kupala u donjem vešu!

Extra

Šokirala prisutne: Lindsay Lohan se kupala u donjem vešu!

Da li krenula na kupanje ili na spavanje? (foto: marvixonline.com)

Da li krenula na kupanje ili na spavanje? (foto: marvixonline.com)

Znamo da je karijera glumice Lindsay Lohan već godinama u krizi zbog njenih privatnih problema, ali da li je situacija toliko loša da Lilo ne može sebi da nabavi kupaći? Linday je primećena na grčkom ostrvu Mikonos, a ono što je iznenadilo prisutne je da se ona kupala u donjem vešu.

Lindsay se nije obazirala na paparace, kao ni na ljude koji su se čudili njenom izdanju, već je uživala u osvežavanju. Glumica je na sebi nosila grudnjak, pa preko njega čipkasti bodi preko kog se naziralo Lohanino telo, a preko bodija je obukla bokserice, koje su joj spadale tokom kupanja.

Kada ovako kompletno pogledamo ovaj stajling, može se zaključiti da je on više za spavanje nego za kupanje. Takođe primetno je da je telo nekada najveće tinejdžerske zvezde premršavo, što je verovatno rezultat njenog ranijeg problematičnog života.

Nadamo se da će Lindsay povratiti staru slavu, ali i da će sledeći put odabrati pravi kupaći kostim, kako bi sebe poštedela ovakvih modnih katastrofa.

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Anna

    25. 07. 2015. at 22:53

    Boze, sa nepunih 30 njeno telo izgleda kao da ima 45-50 godina, i to vec godinama sve gore. Izmuceno, ispijeno, bledo, zgoljavo … uzas, ne smem ni da zamislim sta ce stvarno biti u zrelijim godinama.

  2. *STARSHIP

    25. 07. 2015. at 23:17

    L.L. JE VRECA GOVANA :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top