Prati nas

Sonja Bakić dobila nepristojnu ponudu?!

Vesti

Sonja Bakić dobila nepristojnu ponudu?!

Kao što znate, Sonja Bakić je nedavno sa elektro DJ duom The Beatshakers snimala video spot za njihovu zajedničku pesmu “Prisoner” u susednoj nam Hrvatskoj.

Ipak nešto što se desilo tada, prilično je uzdrmalo mladu pevačicu. Evo o čemu se radi…

“Na snimanju ovog spota su osim ekipe bili i predstavnici sponzora, medija i ljudi koji su omogućili propratni program. U pauzi snimanja, Sonja je razgovarala s okupljenima i jedna osoba ju je odvojila od drugih i ponudila, ono što tradicionalno zovemo nemoralnom ponudom. Ponuđen joj je sponzorski ugovor u vrednosti od 100.000 eura za period od godinu dana u zamenu za jednu večeru i noć u njenom društvu”, kaže izvor, kog nećemo imenovati za Tračara.com.

Kako nastavlja naš izvor, Sonja je bila šokirana predlogom, i u  prvom trenutku je pomislila da je sve šala. Osoba koja je prišla Sonji nije pričala srpski jezik, već loš engleski, pa je Sonja u prvom trenutku pomislila je da je sve stvar nesporazuma, nasmejala se i odmahnula rukom. Međutim, kasnije je pevačica bila obaveštena od strane svoje menadžerke o istoj ponudi koju je naravno automatski odbila.53 komentara

53 Comments

 1. pali

  17/09/2010 at 2:43 pm

  Nakon sta sam video Sonju sinoc na koncertu Tonija Cetinskog, povlacim sve sto sam pre reko. Devojka je genijalna i zgodna!!!! ako ju niste nikada videli uzivo, ne komentarisite uopste. Ima glas i stas. A koje noge jos uz to?!

 2. tv amr

  13/02/2012 at 4:36 pm

  excellent article very useful will visit again some day

 3. Pingback: art nu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top