Connect with us

Sonja Bakić snima duet sa Ninom Badrić!
Vesti

Sonja Bakić snima duet sa Ninom Badrić!

Kako vaša Tračara ekskluzivno saznaje, mlada pevačica Sonja Bakić, najpoznatija po učešću u šou Operacija Trijumf, snimiće duet sa hrvatskom pevačicom Ninom Badrić.

Kako saznajemo, u pitanju je pesma koju su komponovali Sonja i njen dečko i gitarista benda, u kome Sonja peva, Siniša i koja se popularnoj hrvatskoj pevačici jako svidela. Sada su u toku pregovori o realizovanju ove ideje, a ono što je gotovo sigurno je da ćemo uskoro čuti duet dve pevačice sa zaista fenomenalnim glasovima!

To će biti sjajno, i krajnje vreme je bilo da uživamo u nekoj novoj muzičkoj saradnji između ovako divnih ženskih vokala sa prostora bivše SFRJ… :)

Loading...
111 Comments

111 komentara

 1. Evil&Ugly

  26/02/2010 at 3:30 pm

  Zaista ne razumijem šta je to tako neobično u snimanju jednog običnog dueta, kada je to danas sastavni dio estrade, ne samo kod nas, već i u svijetu…Sonja je prekrasna djevojka, divan čovjek, sjajan vokal pred kojom je budućnost ( sa Ninom ili bez). Nina B. je sve svoje kvalitete davno argumentovala, i nevidim razlog zašto da izlazi iz vode u kojoj vrlo uspješno pliva godinama! Jedino što je degutantno jeste što ovakve događaje vežete za politiku, mene to najviše brine! A i koliko znam sav naš narodnjački “ološ” puni disco- teke širom Croatie!!! U svakom slučaju, Sonji (koju poznajem lično), želim sve najbolje u daljem radu, pozdrav iz Montenegra!!!!

 2. Lola

  26/02/2010 at 9:00 pm

  Ej, pa ovo je super vest!!Aj pozurite s tim malo da ne bude 100 godina dok se ne zavrti! Pozdrav obema!!

 3. Lovable

  27/02/2010 at 2:59 am

  Koliko sam shvatio, Sonja je na nekom od svojih profila na facebook-u napisala da je ova info isuvise rano izasla u javnost i da to nije sigurno da ce se desiti. Novinari su napravili famu oko toga.
  Ne bih voleo da se ova prica zavrsi samo na tome, sad kad je procurilo, pa uradite to, ocigledno se ljudima svidja ideja.

 4. Damir C-F

  27/02/2010 at 8:09 am

  Nije odvalla (znam iz pouzdanih izvora) i mislim da će do realizacije doćii a da će sve to bitti extra-strava-mega …
  SAmOnAprEd SONJA

 5. Hrvatski.TV

  27/02/2010 at 6:12 pm

  Mi podržavamo ideju o duetu.

  Hrvatski.TV

 6. Genijalno

  27/02/2010 at 8:57 pm

  Nina Badric i Sonja Badric su 2 vrshunska izvodjaca i mislim da je to savrsena ideja ! Jedva cekam da cujem :) … Pozz za obe :)

 7. Bambl

  27/02/2010 at 10:34 pm

  A jeste li videli glasanje? Nina I Sonja na prvom i drugom mestu?! Strava!!!
  http://www.hrvatski.tv/glazbenica-godine.html

 8. Mmm

  28/02/2010 at 1:03 am

  jedva cekamo to…

 9. teorije zavere

  01/03/2010 at 10:24 am

  Nina Petkovic i Sonja svoj “promo” duet okačile su na youtube pre 100godina, što znaju ljudi koje je to interesovalo. Vidim da ovde komentari pljušte na sve strane od strane onih koji nemaju pojma šta radi Sonja i gde radi. Posle OT, očigledno, niste ništa čuli o njoj. Jako ste mi vi kompetentni da komentarišete i raspravljate.
  Nadam se da će se zaista realizovati duet Badrić – Bakić jer će to biti najbolja kombinacija vokala napravljena u poslednje vreme.

 10. teorije zavere

  03/03/2010 at 10:34 am

  I”ako je Sonja Bakić, učesnica „Operacije trijumf“, nedavno najavila da uskoro snima duet s hrvatskom pevačicom Ninom Badrić, do toga za sada neće doći! ”Nina trenutno nije u pregovorima ni sa jednim pevačem o snimanju dueta, pa tako ni sa navedenom Sonjom Bakić. Sonja je, svakako, jedna od najtalentovanijih pevačica iz ‘Operacije trijumf’ i nema sumnje da će napraviti veliku karijeru, no o mogućem duetu i saradnji trenutno nema govora”, izjavila je Mia Milovčić, Ninina asistentkinja, za jedan hrvatski portal.”

 11. Kixy ;)

  17/03/2010 at 8:54 pm

  Ideja mi se svidja,jos kada bi znali da ce to stvarno biti…Eeeeeeeeeee bilo bi to extra…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top