Prati nas

Sophia Loren: Nisam bila dovoljno dobra za holivudske kriterijume!

Extra

Sophia Loren: Nisam bila dovoljno dobra za holivudske kriterijume!

Ovako Sophia Loren izgleda danas. (foto: US Weekly)

Ovako Sophia Loren izgleda danas. (foto: US Weekly)

Legendarna glumica Sophia Loren otkriva da je jedno vreme bila pod jako velikim pritiskom jer su smatrali da nije dovoljno dobra za holivudske kriterijume.

Govorili su mi da mi je nos predug i usta prevelika i da moram hitno na plastičnu operaciju” izjavila je filmska ikona i dodala da je sve sugestije tog karaktera sa ponosnom odbila i vodila brojne bitke sa čelnicima filmske industrije jer je verovala u svoj prirodan izgled.

Lorenova se mnogo puta našla na brojnim listama najvećih lepotica na svetu, što opravdava njenu odlučnost da ne ide pod nož kako bi korigovala svoj izgled.

Moja karijera glumice još uvek nije gotova. Nadam se uskoro nekoj novoj ulozi gde mogu u potpunosti uneti svoju energiju i vitalnost”, dodala je Sophia, koja i dan danas izgleda odlično za svojih 80 godina.

Takođe, ova filmska legenda je odlučila i da napiše svoju autobiografiju koja će se veoma brzo naći na policama knjižara širom sveta.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. ime

  10/11/2014 at 10:32 am

  al se ovih zadnjih god izoperisala za sve propusteno

 2. Djina

  10/11/2014 at 2:17 pm

  Sve stoji i da se hrani zdravo, da je aktivna, razne kreme za lica i cudesa, ali ona meni ne izgleda uopste prirodno u svojoj 80-oj godini, mozda oni taj botoks i ne racunaju.

 3. The Queen B!

  10/11/2014 at 4:16 pm

  Najlepsa zena svih vremena!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top