Soraja na saslušanju zbog sumnje da je zapalila Tamarin auto

Objavljeno: 15.09. 19:53

(foto: Facebook/Soraja Sara Vucelic/Instagram/tamarasstar89)

(foto: Facebook/Soraja Sara Vucelic/Instagram/tamarasstar89)

Soraja Vučelić će najverovatnije biti saslušana u policiji zbog paljenja automobila Tamare Đurić. Ona je osumljičena jer je vodila medijski rat sa bivšom prijateljicom.

Očekuje se da starleta kaže da li zna ko je i zašto je uništio auto koji košta 80.000 evra. Osim Soraje, inspektori će poziv uputiti i jednom njenom prijatelju iz beogradskog podzemlja.

“Tamara je dala izjavu odmah posle paljenja automobila, ali policiji to nije pomoglo u istrazi. Ona je tvrdila da su se zapalile instalacije, iako dokazi kojima nadležni organi raspolažu ukazuju na to da je neko namerno izazvao eksploziju”, rekao je izvor za Kurir, pa dodao: “Tamara nije okrivila Soraju, ali zbog njihovog medijskog rata inspektori insistiraju na tome da se Vučelićeva sasluša. Ne isključuje se mogućnost da svi koji prime poziv budu poligrafski testirani”.

Ovim povodom se oglasila i sama Tamara.

“Vodim se time da je izgorela instalacija jer smatram da na ovom svetu ne može da postoji monstrum koji bi tako nešto mogao da mi uradi. Inspektori su me pitali na koga sumnjam, ali ja ni na koga nisam želela da uperim prst. Prijatelji koji su to veče bili sa mnom takođe su pozvani kao svedoci. Jedino što sam rekla, a da ima veze s njom i Golubovićem, jeste da mi imamo samo sukob preko medija i ništa više. Ne želim da se igram Šerloka Holmsa, policija verovatno ima neke dokaze i sigurna sam da će oni to rešiti na najbolji način”, kaže Đurićeva.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. blah

    osumljičena? svako je danas novinar

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.