Prati nas

Soraja: Obolela sam zbog izgladnjivanja!

Hot!

Soraja: Obolela sam zbog izgladnjivanja!

(foto: Instagram/sorajavucelic)

(foto: Instagram/sorajavucelic)

Starleta Soraja Vučelić već neko vreme nailazi na negativne komentare povodom toga što je premršava, a tek kada ju je to dovelo do ozbiljnih zdravstvenih problema, ona je shvatila da su bili u pravu oni koji su brinuli za nju.

“Poslednjih dana sam non-stop po lekarskim ordinacijama jer lekari sumnjaju na anoreksiju. Svakodnedno idem na kontrole oko režima ishrane. Tim doktora koji uključuje nutricionistu, doktora opšte prakse i endokrinologa svakodnevno je sa mnom i određen mi je režim ishrane koji moram da poštujem. Najgora stvar u celoj priči jeste činjenica da sam sebe svesno dovela do anoreksije i to kada sam počela sa rigoroznim dijetama i napornim treninzima”, otkrila je Soraja, kako prenosi Kurir.

(foto: Instagram/sorajavucelic)

(foto: Instagram/sorajavucelic)

“Želela sam da budem što mršavija, pa zbog toga nisam ništa jela po nekoliko dana. Bukvalno sam se izgladnjivala, a nisam ni u jednom trenutku bila svesna da to šteti mom zdravlju. Kilogrami su od jednom sami počeli da padaju, pa sam svoju kilažu sada svela na manje od 50 kilograma, što je na moju visinu opasno”, obrazložila je Vučelićeva.

Starleta je, za kraj, detaljnije opisala na koji način pokušava da se izvuče iz začaranog kruga u koji je upala. “Kada su mi doktori rekli da su krvni nalazi strašno loši usled iscrpljujućih dijeta, shvatila sam da moram pothitno da se osvestim i da se vratim u normalu. Uopšte nisam želela da sebe dovedem u situaciju da moram da boravim u bolnici. Mnogo mi je pomogla prijateljica koja je psiholog, danima je sa mnom razgovarala i osvestila me. Nadam se da ću se ubrzo izvući iz ovog stanja”

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. Duda

  08/11/2016 at 9:53 pm

  Soraja molim te drzi se! Jedi nesto, bilo sta, samo jedi! Jedi nesto sto najvise volis da jedes! Cuvaj se zbog nas koji te volimo! Molimo te pazi na ishranu!

 2. Jo jo

  08/11/2016 at 9:54 pm

  Jao bas je smrsala…Soraja sestro nemoj da nas nerviras, bolja si od Stanije i ostalih strleta, molim te i ja da jedes nesto. Najbolja si!

 3. Ostavitekomentar

  08/11/2016 at 9:56 pm

  Ovo je zena sa stilom sa ili bez 50kg. Soraja kraljice nasa!

 4. Lol

  08/11/2016 at 10:22 pm

  A bas nas briga sto si tako mrsava

 5. Edgar

  08/11/2016 at 10:51 pm

  Saro Sorajo obolela sinti onog dana kad si se rodila. A pizzzd@ ti je obolila od količine jebavanjazanovac #nijebolestsveštoboli

 6. MalaLenka

  09/11/2016 at 3:43 pm

  Neće se raspasti od anoreksije, već od plastike… Angelina wanna be… Najgluplji način na koji čovek može da uništi sebe u svakom smislu, pa i fizičkom, jeste da se trudi da bude nešto ili neko ko nikada neće moći da bude. Žalosno!

 7. Fenix

  09/11/2016 at 6:02 pm

  “…nisam ništa jela po nekoliko dana……a nisam ni u jednom trenutku bila svesna da to šteti mom zdravlju…”
  Bez komentara za ovoliko glupu izjavu!

 8. ludak miljojko

  12/04/2017 at 9:16 am

  na sta ova lici,da se uplasis kada je vidis.definitivno je hebana i u mozak

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top