Connect with us

“Spasite Linzi Lohan!”-apeluje njen otac…
Vesti

“Spasite Linzi Lohan!”-apeluje njen otac…

Linzi Lohan najviše poznata kao parti manijak, pa tek onda kao glumica i pevačica, navodno je opet u nevolji. Njen otac Majkl Lohan javno je izrazio zabrinutost zbog psiho-fizičkog stanja svoje ćerke Linzi. Na svom Tweeter-u apelovao je na ljude koji mogu da pomognu njegovoj ćerki, koja se sudeći po svom izgledu “podgrejanog leša” vratila svojim starim porocima, alkoholu i drogi. U svojoj poruci Majkl je rekao: “Mojoj ćerki treba pomoć. Molim vas, doprite do nje i njene tuge. Bog vas blagoslovio. Dokle ćemo sedeti i ništa ne raditi i čekati da se dogodi nešto tragično.”

Naime, Majkl je već dugo u lošim odnosima sa Linzi i njenom devojkom Samantom, čak je i bilo govora da će Linzi pokrenuti postupak da svom ocu zabrani prilazak njoj i njenoj devojci. Od razvoda Linzinih roditelja i sam Majkl se borio protiv zavisnosti i imao problema sa zakonom, pa je i veza sa njegovom porodicom bila prilično klimava…

A Linzi posle nekoliko očigledno bezuspešnih pokušaja da se izleči, opet je na slici ispod vidimo mršavu, ispijenu i ne baš u top formi. Dajući intervju za televiziju E!, bila je potpuno nefokusirana i odsutna i svi su počeli da šuškaju o njenom sumnjivom ponašanju. Stvarno bi bilo dobro da se Linzi urazumi pre nego što bude kasno… Pogledajte njene fotke, slika iznad je od pre par godina na kojoj možeti videti mladu, zdravu i jedru Linzi, a na slici ispod vidite Linzi uslikanu pre par dana kako napušta kuću svoje devojke Samante… Tužno!

Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. cool girl

  25/02/2009 at 11:03 am

  trebalo bi da se ugleda na ejmi…

 2. tinche i emmche

  25/02/2009 at 6:13 pm

  nista joj ne hvali devojka odlicn izgleda!to sto je devojka smrsala nemora da znaci da ce odma umre! samo napred! u slucaju da se slucajno desi nesto……… zovite na saranu!

 3. trachboy

  26/02/2009 at 8:29 pm

  ma daj bre

 4. emmche

  27/02/2009 at 3:56 pm

  STA PA TI HOCES-TRACHBOY-MI PISEMO STA HOCEMO!ZA TWOJU INFORMACIJU!EMMCHE-TINCHE!

 5. barbara

  28/02/2009 at 8:28 pm

  zar ona je ima djevojku???????

 6. Pingback: Linzi Lohan se "smeši" zatvor?

 7. cvrc

  07/07/2009 at 11:48 am

  pa ona sad jos bolje izgleda,daleko je ona od podgrejanog lesa…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top