Prati nas

Spektakularna scena nove sezone ‘Zvezda Granda’

Spektakularna scena nove sezone ‘Zvezda Granda’

ziri-zg

Ana Bekuta je pojačanje žirija ZG! (foto: Prva)

Najveće muzičko takmičenje u regionu, Zvezde Granda, uskoro počinje, a scena nikada nije bila grandioznija.

Na velelepnu scenu Granda stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda. Pevači iz svih krajeva Srbije predstaviće se pesmom dobro poznatom žiriju, Šabanu Šauliću, Zorici Brunclik, Snežani Đurišić, Draganu Stojkoviću Bosancu, Aci Lukasu i novoj članici Ani Bekuti. Ova šestorka će u novoj sezoni ocenjivati i komentarisati svakog kandidata posebno.

Pravila su slična kao u prethodnoj sezoni. Kandidat direktno prolazi u naredni krug takmičenja ako svih šest članova žirija glasaju za njega pritiskom na taster. Tada se podiže video ekran, na kome žiri može da vidi kandidata. Do tog trenutka žiri ne vidi kandidate, već isključivo donosi svoj sud na osnovu njihovih vokalnih sposobnosti.

Produkcijski žiri! (foto: Prva)

U slučaju da takmičar ne dobije svih šest tastera za njegovu sudbinu zaduženi su Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Pored potpuno nove scenografije ovu sezonu Zvezda Granda čine i druga pojačanja poput reditelja Predraga Peđe Markovića koji je režirao takođe popularno muzičko takmičenje Prvi Glas Srbije. Gledaoce će sasvim sigurno oduševiti nova, impozantna scenografija koja je urađena po najvišim svetskim standardima.

O novom, unapređenom izgledu bine i kompletne scene Peđa kaže: “Scenografija zauzima 1500m2, u nju je utrošeno preko 50 tona čelika, preko 200m2 LED ekrana, skoro pola km LED dioda, na rasvetnom gridu je preko 200 svetlosnih uređaja najmodernije tehnologije koje kontroliše jedna od tehnološki najnaprednijih platformi za dizajn svetla. Takođe, novost u Grandu je i pokretna kamera na faru sa daljinskim upravljanjem. I kao začin, zakrivljeni LED ekran od skoro 50m2 koji se pojavljuje i nestaje kao magijom, sigurno će doprineti da ova sezona bude zapamćena”.

Redakcija Tracara.com/Prva


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. xy

  18. 09. 2014. at 13:30

  Ja ću ovome da dam šansu, jer ovo jednostavno ne može da se poredi sa prethodnim emisijama na Pinku.

 2. Marianhel

  18. 09. 2014. at 14:31

  Jeste da su zvezde granda ali ako su na nacin na koji radi prva sigurno ce biti zanimljivo i mnogo bolje nego na pinku..A one njihove zvezdice necu ni da pogledam :p

 3. tina

  18. 09. 2014. at 15:49

  Gadi mi se taj matori neskolovani ziri.

 4. AR

  18. 09. 2014. at 15:54

  @Tina, oni mozda jesu neskolovani, ali talenat i karijere im ne mozemo osporiti, ja tvrdim da su Saban i Zorica mozda i na vrhu liste narodnih pevaca regiona.

 5. ivan

  18. 09. 2014. at 17:08

  brendi se diglo uzbudjenje

 6. dzungla

  19. 09. 2014. at 05:52

  pogle ti zokine cipelice…zar nisu sjajne ;)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top