Prati nas

SPOJLER: Procureli važni detalji iz sledeće sezone ‘Igre prestola’ (VIDEO)

Serije

SPOJLER: Procureli važni detalji iz sledeće sezone ‘Igre prestola’ (VIDEO)

Prvi zajednički susret u seriji obeležili su zajedničkim selfijem (foto: Instagram.com/kitharingtonuk)

Prvi zajednički susret u seriji obeležili su zajedničkim selfijem (foto: Instagram.com/kitharingtonuk)

Na ostrvu Gaztelugatxe u toku je snimanje sedme sezone serije Igra prestola, i iako producenti nikada ne otkrivaju detalje iz novih epizoda, obožavaoci su uspeli da snime video i fotografije koje razotkrivaju zaplet novih nastavaka.

Teorija, koja je već dugo aktuelna na forumima obožavalaca serije Game of thrones, a po kojoj će se u sedmoj sezoni konačno upoznati Daenerys Targaeryn (Emilia Clarke) i Jon Snow (Kit Harington),  istinita je.

S7 SPOILER: Jon and Tyrion shaking hands! #kitharington #jonsnow #gameofthrones #tyrionlannister #gotseason7 #jontargaryen

A photo posted by Kit Harington ❄ (@kitharingtonuk) on

Dokaz tome su i fotografije i klip koji su zantiželjni postamrači snimili i na njima se vidi da se radi o prijateljskom susretu, a ne susretu dve zaraćene strane, barem u sceni koji su fanovi tajno snimili. Ako još niste pogledali celu prošlu sezonu, nemojte čitati dalje jer u tekstu ima još spojlera.

Na fotografijama se jasno vidi njihov susret i dileme nema – Daenerys i Jon konačno su se susreli i kod gledalaca razvili celi niz mogućih raspleta u novim epizodama. Deo obožavalaca pita se hoće li ovo dvoje likova formirati savez, hoće li njihov odnos dobiti romantičan zaplet, a tek potom otkriti da su zapravo bliža rodbina.

Jonovo stvarno poreklo jedna je od najvećih misterija koja se povlačila od samog početka serije, a konačno je razotkrivena u prošloj sezoni. Ostaje da sačekamo prikazivanje nove sezone, koje je najavljeno za leto sledeće godine.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top