Prati nas

Sprečena tragedija: Radi Manojlović postavili bombu ispod auta

Vesti

Sprečena tragedija: Radi Manojlović postavili bombu ispod auta

Rada Manojlović je doživela pravu traumu tokom turneje u Americi, nakon što je ispod njenog automobila postavljena eksplozivna naprava.

Kako prenosi izvor blizak pevačici, ovaj incident se desio pre dve godine, a pevačica je zbog velikih trauma nije želela da priča o tome.

“Incident se dogodio pre dve godine. Diskoteka u kojoj je rada nastupala bila je prepuna! Pevačica je sa svojim timom na tezgu stigla oko ponoći. Vozač ih je dovezao ispred diskoteke, nakon čega je automobil parkirao na rezervnom mestu. Oko tri sata posle ponoći nastao je opšti haos. Obezbeđenje kluba je spazilo dva muškarca koja su se sa torbom muvala oko njenog automobila. Nisu hteli da rizikuju, već su odmah pozvali policiju”, rekao je izvor i dodaje da je nastup momentalno prekinut.


“Dvadesetak uniformisanih ljudi uletelo je u diskoteku. Rada je momentalno prestala da peva. Nije znala šta ju je snašlo. Uplašila se, a nekoliko policajaca ju je opkolilo. Tokom totalne blokade, koja je bila na snazi nešto više od sat vremena, niko nije mogao da napusti lokal, niti da uđe u njega. Kad su utvrdili da je ispod Radinog vozila postavljena bomba, nastale su prava cika i vriska. Svi su bili preplašeni, a niko nije smeo da napusti lokal. Bomba je uspšeno deaktivirana, a automobil je odvezen u policiju. Kasnijue se ispostavilo  da je bomba bila postavljena ispod pogrešnog vozila i da je pevačica mogla da bude samo kolateralna šteta. Za svaki slučaj, Rada je tokom boravka u Americi dobila pojačano obezbeđenje”, rekao je izvor za kraj.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top