Connect with us

Spremaju dodatno iznenađenje: U pripremi tajna sezona ‘Američke horor priče’
Serije

Spremaju dodatno iznenađenje: U pripremi tajna sezona ‘Američke horor priče’

(foto: FX)

(foto: FX)

Ryan Murphy baš voli misterije. Jedan od kreatora popularne serije American Horror Story i njegov tim su uspešno krili temu nove šeste sezone od očiju javnosti. I pored svih nagađanja i teorija fanova, ipak smo ostali šokirani konačnim proizvodom. A po svemu sudeći, Ryan ima još jedan trik u rukuavu, a mi već umiremo u iščekivanju. 

Naime, u intervjuu za Entertainment Weekly, Ryan je oktrio da sarađuje sa još jednim piscem kako bi napravili super tajnu sezonu American Horror Storyja. Po njegovim rečima, ceo proces bi trajao nekoliko godina, a mi ćemo saznati o čemu se radi tek kada bude u potpunosti spreman.

“To je moja tajna sezona. Radim sa piscem na sezoni o kojoj znamo samo on i ja. To je projekat koji će trajati dve godine i koji ćemo raditi u punoj tajnosti”, izjavio je Murphy.

Pitanja su već počela da se nagomilavaju. Da li će to biti poslednja sezona? Da li će to biti priča koja spaja sudbine nama omiljenih likova? Da li će biti najstrašnija do sada? Da li će se Jessica Lange vratiti? Izgleda da ćemo se načekati pre nego što saznamo odgovore na ova pitanja.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top