Srbija ostala bez Sulejmana!

Objavljeno: 31.03. 17:31

sulejman

Televizija Nova.rs, koja je emitovala nove epizode serije Sulejman Veličanstveni, odlučila je da ukloni ovu seriju iz svoje programske šeme. Razlog je taj što im i dalje nije dodeljena nacionalna frekvencija.

“Nova.rs je prinuđena da prilagodi svoju programsku ponudu činjenici da ceo proces dodele frekvencije traje skoro godinu dana, a da se za to vreme troši izuzetno vredan program koji bi trebalo da bude dostupan celokupnoj srpskoj publici. Prilagođavanje programske ponude podrazumeva i privremeni prekid emitovanja serije “Sulejman Veličanstveni”. Ova turska hit serija kao i mnogi drugi proizvedeni i planirani projekti će biti čekanju”, navodi se u saopštenju ove televizije.

Redakcija Tracara.com

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

10 komentara

 1. mia.danicic@g-mail.com'

  LITTLE MONSTER

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. andrijanacrnobrnja@yahoo.com'

  ada

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. jelenamiladinovic@live.com'

  Jelena

  Polako polako bez uzbuDJavanja molim ! imate i onako sve te serije na netu i ta sa prevodom.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. jelenajecafilipovic.filipovic@gmail.com'

  #50

  Nema ništa dok Obilić ne ustane iz mrtvih i ne otra iz Srbije i Silu i Hurem i slične .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. jelenajecafilipovic.filipovic@gmail.com'

  #50

  *otera

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. milica.brajkovic@windowslive.com'

  memories

  Jedna od najboljih serija koje sam ja ikada gledala.Istorijska,dogadjali i likovi su istiniti,ipak nije dokumentarac vec prica o epskoj ljubavi,da ne pominjem koliko je serija skupa i kvalitetna,haljine,nakit,krune,efekti,dvorac,prelijepe glumice,sve je tako fantasticno.serija je pun pogodak

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. marijaidragoljub.zlatic650@gmail.com'

  Marie

  Ne mogu da verujem!!!Pored ponekih domacih serija,jedino sto gledam.Produkcija,kostimi,gluma pojam za nas a to sto mi generalno imamo veliki animozitet prema Turcima to je druga stvar.Ovo je prica o vecnoj ali samoubilackoj ljubavi,ostalo je u 2.planu.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. sjsjsjs@yahoo.com'

  AnChY

  Na OBN-u pocinje nova sezona 14-og aprila :) Ne mogu da docekam

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. nvo.pem@gmail.com'

  Pitalica

  Što ne gledate četvrtu sezonu na internetu sa našim prevodom? Ja pratim evo nekoliko mjeseci i u koraku sam sa prikazivanjem u Turskoj.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. akjsdh@yahoo.com'

  asf

  Osim toga, precima se kosti u grobu prevrcu kada vide da njihovi potpomci s radoscu cekaju sledecu seriju, u kojoj su oni koji su pretke nabijali na kolac. Isti ti potomci koji ne znaju za Svetog Simeona, Svetog Savu, Prvovenčanog, Uroša…
  Bogu hvala što ih sklanjaju!

  Thumb up 0 Thumb down 0

milena-ceranic1
Hot or not

Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni, pevačica Milena Ćeranić imala je dugu smeđu kosu, koja je bila njen zaštitini znak.