Prati nas

Srbija ostala bez Sulejmana!

Televizija

Srbija ostala bez Sulejmana!

sulejman

Televizija Nova.rs, koja je emitovala nove epizode serije Sulejman Veličanstveni, odlučila je da ukloni ovu seriju iz svoje programske šeme. Razlog je taj što im i dalje nije dodeljena nacionalna frekvencija.

“Nova.rs je prinuđena da prilagodi svoju programsku ponudu činjenici da ceo proces dodele frekvencije traje skoro godinu dana, a da se za to vreme troši izuzetno vredan program koji bi trebalo da bude dostupan celokupnoj srpskoj publici. Prilagođavanje programske ponude podrazumeva i privremeni prekid emitovanja serije “Sulejman Veličanstveni”. Ova turska hit serija kao i mnogi drugi proizvedeni i planirani projekti će biti čekanju”, navodi se u saopštenju ove televizije.

Redakcija Tracara.com


Loading...
10 komentara

10 Comments

 1. LITTLE MONSTER

  31. 03. 2014. at 18:06

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

 2. ada

  31. 03. 2014. at 19:22

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 3. Jelena

  31. 03. 2014. at 19:56

  Polako polako bez uzbuDJavanja molim ! imate i onako sve te serije na netu i ta sa prevodom.

 4. #50

  31. 03. 2014. at 20:29

  Nema ništa dok Obilić ne ustane iz mrtvih i ne otra iz Srbije i Silu i Hurem i slične .

 5. #50

  31. 03. 2014. at 20:30

  *otera

 6. memories

  31. 03. 2014. at 20:35

  Jedna od najboljih serija koje sam ja ikada gledala.Istorijska,dogadjali i likovi su istiniti,ipak nije dokumentarac vec prica o epskoj ljubavi,da ne pominjem koliko je serija skupa i kvalitetna,haljine,nakit,krune,efekti,dvorac,prelijepe glumice,sve je tako fantasticno.serija je pun pogodak

 7. Marie

  31. 03. 2014. at 21:48

  Ne mogu da verujem!!!Pored ponekih domacih serija,jedino sto gledam.Produkcija,kostimi,gluma pojam za nas a to sto mi generalno imamo veliki animozitet prema Turcima to je druga stvar.Ovo je prica o vecnoj ali samoubilackoj ljubavi,ostalo je u 2.planu.

 8. AnChY

  31. 03. 2014. at 22:06

  Na OBN-u pocinje nova sezona 14-og aprila :) Ne mogu da docekam

 9. Pitalica

  31. 03. 2014. at 22:29

  Što ne gledate četvrtu sezonu na internetu sa našim prevodom? Ja pratim evo nekoliko mjeseci i u koraku sam sa prikazivanjem u Turskoj.

 10. asf

  01. 04. 2014. at 21:02

  Osim toga, precima se kosti u grobu prevrcu kada vide da njihovi potpomci s radoscu cekaju sledecu seriju, u kojoj su oni koji su pretke nabijali na kolac. Isti ti potomci koji ne znaju za Svetog Simeona, Svetog Savu, Prvovenčanog, Uroša…
  Bogu hvala što ih sklanjaju!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top