Prati nas

Srđan i Jovana više ne vode Jutarnji program RTS-a!

Vesti

Srđan i Jovana više ne vode Jutarnji program RTS-a!

Voditeljski par koji je godinama vodio Jutarnji program RTS-a, Jovana Janković i Srđan Predojević pripremaju novu emisiju. Više ih nećemo gledati u jutarnjem terminu, već u večernjem za koji već mesecima osmišljavaju novi tok-šou koji će uskoro početi da se prikazuje na programu RTS-a.

“Za vas je možda sve to nova informacija, ali za mene odavno nije. Jovana i ja smo se dogovorili sa generalnim direktorom da kada Jutarnji program dosegne određeni nivo originalnosti i udeo u sveukupnom rejtingu, prestanemo da vodimo taj program i pređemo na novi” – počinje priču za Blic Srđan Predojević i objašnjava:

“Već od ponedeljka Jovana i ja nećemo raditi. Završili smo sa ustajanjem. Spremni smo za novu emisiju, tok-šou program koji će početi da se emituje na jesen. Tok-šou će se odnositi na sferu politike, ekonomije, društva, ali i zabave. Emitovaće se jednom nedeljno u večernjem terminu. Trudićemo se da kvalitetom porazimo sve ostale tok-šou programe. Počinjemo pripreme i već se plašim da je trebalo ranije da krenemo. Veliki posao je pred nama, trebalo bi pripremiti sve, od studija do saradnika. Drago mi je što je RTS prepoznao kvalitet i odlučio da napravi ovakvu vrstu programa, i uloži u to. Ovo će biti jedinstvena emisija”- najavljuje voditelj koji se veoma raduje zbog nastavka saradnje sa Jovanom Janković.

izvor: Blic.rs10 komentara

10 Comments

 1. leptirko

  12/03/2010 at 10:27 am

  Dobro je da vise ne moramo da gledamo ovu raskezenu

 2. mimi

  12/03/2010 at 11:27 am

  joj :) ovaj lik je loodilo!
  mnooogo seljoberski izgleda… kojoj nesrecnoj novinarki je ikada bilo palo na pamet da pise o njemu kao o “pozeljnom” baji..
  sećate se članaka o “srpskom kazanovi”

  hahaha

 3. marina

  12/03/2010 at 11:57 am

  Kada bi ovo dvoje umisljenih seljobera znalo koliko ih narod ismejava. Predojevic neka ispita svoju seksualnost, bez obzira sto je napravio dete da bi se oprao pred onima koji znaju istinu o njemu.

 4. BLA BLA

  12/03/2010 at 12:08 pm

  Hvala Bogu da se ljudi neće buditi više uz ove dve face! On je prepotentan, isfolirani i nabeđeni momak. Ona po meni nije ni malo harizmatična. Eto,vidim da je sve tu i sve je na mestu, ali iz nje samo PRAZNINA.

 5. bojana

  12/03/2010 at 5:42 pm

  Hvala Bogu!Od sada cu poceti da gledam Jutarnji na RTS-u.Stvarno su bezveze,ona polupismena a on nabedjen

 6. Дани

  12/03/2010 at 5:51 pm

  Слажем се са предходним коментарима.Ова је Јована је страшна са својим кезом,и тотално,(што рече БЛА БЛА),празна.

 7. Angie

  13/03/2010 at 1:06 am

  Uf, najezim se kad vidim ova dva isfolirana lika, ne moraju da zure sa tom novom emisijom…

 8. snex

  13/03/2010 at 6:32 am

  Malo mi je žao. Sada nećemo imati s’ kim da se sprdamo rano ujutru!

 9. Kazzo

  13/03/2010 at 11:21 am

  Srdjan je tu i tamo ok…. Ali Jovana……svako jutro mi je zagorcavala dan kada je vidim sa onim namestenim zubima ,kad pocne da se smeje oko glave i onim nosem…ajd sta ce ..nije ona kriva ako nije neka lepotica,ali kad sam videla da su poceli da je proglasavaju za NAJLEPSU voditeljku…znaci…zlo…

 10. Milos

  04/04/2010 at 9:50 pm

  Tolika prasina u poslednje vreme zasta.Ni lepi ni oaetni ni simpaticni,nekim slucajem su dosli do televizije i to je sve.A da su dogrdeli vise i bogi i narodu to je istina.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top