Prati nas

Srpske starlete u strahu od hapšenja!

Hot!

Srpske starlete u strahu od hapšenja!

Starlete u strahu zbog prostitucije (foto: Pulsonline)

Starlete u strahu zbog prostitucije (foto: Pulsonline)

Otkako je dnevni list Kurir pisao o aferi harem, vezanoj za elitnu prostituciju, naše starlete su u konstantnom strahu i panici da ne završe u zatvoru!

Devojke, koje u Dubai odlaze pod izgovorom da se bave modelingom, a zapravo imaju seks za novac sa bogatim Arapima, su u panici jer se plaše da će biti krivično gonjene ako dođe do istrage posle pisanja domaćih medija. One se danima raspituju da li su službe iz Emirata dostavile nalog našim institucijama da ih ispitaju o čestim boravcima u tom gradu.

“Svi su u strahu, i devojke i njihovi makroi. Oni su znaju da naše tužilaštvo i policija ne mogu krivično da ih gone, ali se plaše međunarodne istrage koja može da bude sprovedena”, priča izvor koji je godinama radio na otkrivanju lanca elitne prostitucije u celom regionu.

I naše poznate ličnosti su imale komentare na raskrinkavanje ove afere. Pevačica Maja Nikolić tvrdi da je čula sam za prostituciju na estradi i da nepristojne ponude svakako postoje. Njena koleginica, Goca Tržan, je za legalizaciju najstarijeg zanata kako bi i država zaradila, ali dodaje da ona nikad nije dobijala nepristojne ponude jer ne pripada tom miljeu ljudi. Bivša modelsica, Nevena Adžemović, rekla je da ceni prostitutke koje priznaju da to jesu, nego one koje se prostituišu, a predstavljaju se kao dame, političarke i domaćice i da će više poštovati Mimi Oro i druge, nego one koje se skrivaju iza velikih funkcija.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. hejhej

  21. 04. 2015. at 15:22

  Čuš ova “ceni” , odkad se cene i poštuju devojke koje imaju svoju cenu?

 2. nemamime

  21. 04. 2015. at 18:40

  @hejhej Svaka devojka na ovom svetu ima svoju cenu lutko

 3. sandra

  21. 04. 2015. at 23:01

  nemamime,ne znam da li si musko ili zensko,ali svakako pricaj samo u svoje ime..pozz

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top