Connect with us

Srpski top model: ispale dve devojke!
Vesti

Srpski top model: ispale dve devojke!

U četvrtoj epizodi modnog šoua Srpski top model by Ivana Stanković devojke su imale modnu reviju u Belom dvoru, vizuelnu transformaciju kod frizera i podvodno slikanje, a iz daljeg takmičenja su ispale dve devojke, Tamara Vidić i Anamari Ćulafić.

Devojke je čekalo veliko iskušenje. Vizuelna transformacija podrazumevala je promenu frizure, a to je dugokosim devojkama nije bilo baš potaman. Tamari i Kristini su predložili kratke frizure. Tina je prihvatila predlog, oduševila žiri svojom hrabrom odlukom i dobila novu, šik frizuru, ali Tamara nije htela ni da čuje za to! Takva njena odluka rezultirala je eliminacijom iz daljeg kruga takmičenja, a većina koleginica ispratila j je sa suzama.

Mislim da Tamara od početka nije shvatila da je ovaj svet na jedan način surov. Možda je ponekad dobro shvatiti ga kao igru, zabavu, ali moraju se donositi i pametne odluke. Tamara nije donela ispravnu odluku, odbila je da promeni svoj izgled, a mi kao profesionalci to ne možemo da dozvolimo – obajsnio je Nenad Radujević, dok Ivana Stanković smatra da Tamara nema u sebi borbeni duh koji je u svetu manekenstva neophodan.

Uopšte ne žalim zbog svoje odluke, mislim da nisam pogrešila. Nije mi žao što više ne učestvujem u šouu, jer nije bilo sve kako sam zamišljala i očekivala. Naravno, i dalje mi je želja da budem deo tog sveta, ne odustajem od svog sna, a devojkama želim uspeh u daljem takmičenju – izjavila je Tamara.

Kristina i Dejana sa novim frizurama posle transformacije…

Žiri je Anamari zamerio da je neprimetna u odnosu na ostale, ima blokadu pred javni nastup. Ali zato je mlada Budvanka napravila šou u bekstejdžu imitirajući Ivanu Stanković i koleginicu Dejanu. Međutim ni to joj nije pomoglo jer je žiri odlučio da je ona peta devojka koja napušta Srpski top model. Po njihovom mišljenju, Anamari nije ostvarila nikakav napredak. Iako ima sve predispozicije da bude dobar model nije uspela da se izbori s tremom.

Pročitajte još i:  Da ti se zavrti u glavi: Kylie Jenner za 18 meseci zaradila više nego što ikada može da potroši

Imala sam još mnogo da pokažem, jer smatram da za tako kratko vreme nisu mogli dovoljno da me upoznaju. Zato moram da kažem da sam se razočarala jer su prednost dali drugim stvarima, a ne modelingu. U prvom planu su devojke koje prave dramu, koje se svađaju i spletkare dok su kandidatkinje koje samo svojim radom i izgledom žele da napreduju u njihovoj senci. Zato ne žalim što sam ispala, samo mi mnogo nedostaju moje nove drugarice iz Top model vile – izjavila je Anamari Ćulafić.

Loading...
54 Comments

54 komentara

 1. SoShy

  23/04/2011 at 7:41 pm

  Kristina je odvratna posle transformacije! Unakazili su je!

 2. marija

  30/04/2011 at 4:25 pm

  Nera do pobede,preslatkaaaa je devojka,a i Dejana takodje i ima najlepsa usta na svetu,a slike za maxim su prosto fantasticne… :)

 3. tamara

  03/05/2011 at 7:42 pm

  extra suuuuuuuuuuuuuu samo napred a ova tamara me nervira

 4. ggre

  06/06/2011 at 7:58 am

  za Tamaru mi je drago sto je ispala,jer nije htela da se šiša

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top