Connect with us

Šta da čitam: Triologija Divergentni!


Vesti

Šta da čitam: Triologija Divergentni!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ne znate šta da čitate ovog leta? Predstavljamo vam triologiju Veronike Rot, koja nosi naziv Divergentni! Romani koji se ekranizuju zaludeli su ceo svet, a u Srbiji ih izdaje izdavačka kuća Urban reads. 

DIVERGENTNI

DIVERGENTNI KORICA

U dalekoj budućnosti, grad Čikago je podelio društvo na pet odvojenih frakcija, od kojih svaka predstavlja određene vrline čovečanstva: Nesebični, Miroljubivi, Čestiti, Neustrašivi i Učeni. Na Dan odabira, kada svi šesnaestogodišnjaci biraju u kojoj frakciji će nastaviti svoje živote, Beatris konačno donosi odluku da napusti svoju rodnu frakciju i pridruži se Neustrašivima. Beatris i ostali transferi prolaze kroz komplikovanu inicijaciju koja ima za cilj da, na osnovu rezultata tri stupnja obuke, odluči o tome ko će od njih postati pripadnik i nastaviti život u Neustrašivima.

POBUNJENI:

pobunjeni korice

DIVERGENTNI SU SADA POBUNJENI! U distopijskom Čikagu, podeljenom na pet frakcija, dugogodišnji mir je trajno poremećen brutalnim napadom Učenih na Nesebične. Neustrašivi su podeljeni. Kome će se prikloniti Čestiti i da li će Miroljubivi i dalje želeti da ostanu po strani? Tris i Četiri pokušavaju da se snađu u ovom sukobu i spasu ono dobro što je preostalo od njihovog sveta. I od njihovih osećanja. U drugom, još dramatičnijem nastavku popularnog distopijskog serijala otkrijte kakva se neočekivana savezništva pripremaju, koje će dugo skrivane tajne isplivati, šta čeka malu populaciju Divergentnih i – da li su otpadnici, oni koji su van frakcija, sada najjača snaga?

ODANI:

ODANI_rgb

POBUNJENI SU SADA ODANI! Društvo podeljeno na frakcije raspalo se u paramparčad – razorili su ga nasilje i borba za prevlast, a trajno oštetili gubici i izdaje. Tris i Četiri kreću u istraživanje spoljnog sveta, u nadi da će konačno pronaći dugoočekivane odgovore i mir – ipak, čini se da će tek tamo shvatiti kolike žrtve treba da se podnesu i koliko hrabrosti, odanosti i ljubavi je za taj mir zapravo potrebno. Pročitajte i poslednji deo trilogije u kojoj su uživali milioni čitalaca širom sveta.

Knjige možete kupiti OVDE.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

2 Comments

2 komentara

 1. XXx

  24 June 2014 at 3:46 pm

  Pročitala sam prvi deo,knjiga je mnogo dobra,svima je prepooručujem!
  Ne znam zašto je neki upoređuju da Igrama gladi,kad je jedino zajedničko to što je trilogija i bliska budućnost.Obožavam obe!

 2. Miljan

  26 August 2014 at 11:58 am

  Gledao sam film I deo. II deo izlazi 2015, film je predobar !! :D

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top