Prati nas

Šta da čitam: Triologija Divergentni!

Vesti

Šta da čitam: Triologija Divergentni!

Ne znate šta da čitate ovog leta? Predstavljamo vam triologiju Veronike Rot, koja nosi naziv Divergentni! Romani koji se ekranizuju zaludeli su ceo svet, a u Srbiji ih izdaje izdavačka kuća Urban reads. 

DIVERGENTNI

DIVERGENTNI KORICA

U dalekoj budućnosti, grad Čikago je podelio društvo na pet odvojenih frakcija, od kojih svaka predstavlja određene vrline čovečanstva: Nesebični, Miroljubivi, Čestiti, Neustrašivi i Učeni. Na Dan odabira, kada svi šesnaestogodišnjaci biraju u kojoj frakciji će nastaviti svoje živote, Beatris konačno donosi odluku da napusti svoju rodnu frakciju i pridruži se Neustrašivima. Beatris i ostali transferi prolaze kroz komplikovanu inicijaciju koja ima za cilj da, na osnovu rezultata tri stupnja obuke, odluči o tome ko će od njih postati pripadnik i nastaviti život u Neustrašivima.

POBUNJENI:

pobunjeni korice

DIVERGENTNI SU SADA POBUNJENI! U distopijskom Čikagu, podeljenom na pet frakcija, dugogodišnji mir je trajno poremećen brutalnim napadom Učenih na Nesebične. Neustrašivi su podeljeni. Kome će se prikloniti Čestiti i da li će Miroljubivi i dalje želeti da ostanu po strani? Tris i Četiri pokušavaju da se snađu u ovom sukobu i spasu ono dobro što je preostalo od njihovog sveta. I od njihovih osećanja. U drugom, još dramatičnijem nastavku popularnog distopijskog serijala otkrijte kakva se neočekivana savezništva pripremaju, koje će dugo skrivane tajne isplivati, šta čeka malu populaciju Divergentnih i – da li su otpadnici, oni koji su van frakcija, sada najjača snaga?

ODANI:

ODANI_rgb

POBUNJENI SU SADA ODANI! Društvo podeljeno na frakcije raspalo se u paramparčad – razorili su ga nasilje i borba za prevlast, a trajno oštetili gubici i izdaje. Tris i Četiri kreću u istraživanje spoljnog sveta, u nadi da će konačno pronaći dugoočekivane odgovore i mir – ipak, čini se da će tek tamo shvatiti kolike žrtve treba da se podnesu i koliko hrabrosti, odanosti i ljubavi je za taj mir zapravo potrebno. Pročitajte i poslednji deo trilogije u kojoj su uživali milioni čitalaca širom sveta.

Knjige možete kupiti OVDE.2 komentara

2 Comments

 1. XXx

  24/06/2014 at 3:46 pm

  Pročitala sam prvi deo,knjiga je mnogo dobra,svima je prepooručujem!
  Ne znam zašto je neki upoređuju da Igrama gladi,kad je jedino zajedničko to što je trilogija i bliska budućnost.Obožavam obe!

 2. Miljan

  26/08/2014 at 11:58 am

  Gledao sam film I deo. II deo izlazi 2015, film je predobar !! :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top