Prati nas

Šta domaće zvezde zahtevaju od organizatora pre koncerta?

Vesti

Šta domaće zvezde zahtevaju od organizatora pre koncerta?

Ko od naših zvezda ima skromnu rajder listu?

Zvezde često imaju zahteve od organizatora koncerta koje žele da im se ispune. Iako su zahtevi naših zvezda skromniji od svetskih zvezda i oni imaju svoje rajder liste. A mi vam ovog puta otkrivamo šta se na njima nalazi.

Među zvezdma koje ne zahtevaju mnogo od organizatora su svakako Dragana Mirković koja u svom bekstejdžu traži samo vodu. Tu je i Ceca Ražnatović, koja je nedavno izjavila:

”Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više’’, rekla je Ceca.

Pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i sveže voće.

‘’Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi’’, otkrla je naša pevačica.

I Seka Aleksić je otkrila svoju rajder listu za koncert koji je zakazan u Areni, a na njoj se nalaze samo dve stvari.

‘’Ono što ja želim je negazirana voda na sobnoj temperaturi što je potpuno normalno zbog grla i glasnica. Ono što je više nego što je ta voda za koju tražim da je negazirana i da nije hladna, a podvučeno je crvenom olovkom, je to da se u bekstejdžu ne puši. Znači cigarete – no! ’’, rekla je Seka u jednoj emisiji.

Nešto zahtevniju listu ima Jelena Karleuša. 2012. godine je otkriveno da je za nastup u Vrnjačkoj Banji tražila neprskane jabuke, određenu flaširanu vodu, grickalice bez glutena i papagaja. Takođe je tražila da u sobi u kojoj se presvlači nema prozora i da ispred vrata ima obezbeđen parking, piše Srbija Danas.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Zorannah

    27. 03. 2018. at 12:37

    Nasprav svetskoh zvijezda ovo je nista za karleusu. Ajde molim vas to je normalno

  2. kleo

    27. 03. 2018. at 15:20

    razlika je da karleusa ima nastupe pred nekoliko stotina ljudi, a qurci se kao da puni arenu svake subote. zato je ljudi i ne vole. obicna pevaljka sa megalomanskim egom

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top