Prati nas

Šta je sve LiLo ispričala kod Opre?

Vesti

Šta je sve LiLo ispričala kod Opre?

Emotivna ispovest LiLo rastužila je mnoge

 

O povratku Lindsay Lohan sa rehabilitacije i ekskluzivnom intervjuu kod Oprah Winfrey pisalo se nedeljama unazad. Kako je ispovest riđokose LiLo emitovana u SAD, američki mediji pišu da je intervju bio vrlo emotivan i da su gledaoci osetili tugu zbog problema sa kojima se suočava nekadašnja zvezda u usponu.

“Mnogo toga se dogodilo u mojoj porodici dok sam bila mala. Odrasla sam u vrlo haotičnim okolnostima. Nažalost, predugo sam čekala da se suočim s tim”, rekla je Lindsay u intervjuu Oprah, emitovanom na njenom OWN kanalu.

 

Tokom jednočasovnog intervjua, Lohanova je priznala da je alkoholisanje u kombinaciji sa lekovima bilo njen izbor, rekavši da je alkohol sa sobom povukao druge opijate koje je konzumirala. Ipak, LiLo insistira na tome da nije zavisnik o kokain, priznavši da je 15-ak puta pušila travu, zato što je terala da pije više.

Za svojih 28 godina, Lindsay je do sada 6 puta bila na rehabilitaciji. Kaže da se tek na poslednjoj potp

uno prepustila stručnom osoblju, prestavši da im se protivi kao prethodnih puta.

Lohanova kaže da je samoj sebi najgori neprijatelj, dodajući da veruje da ovog puta ne postoji ništa što joj se može naći na putu ozdravljenja, ukoliko upotrebi sve ono što je naučila prethodnih meseci.

“Ponovo se osećam dobro”, izjavila je Lindsay, koja je kaže da su epizode s drogom sada iza nje. “Imam veliku želju da zadržim ovo osećanje. Uradiću sve da tako i bude.”

I dok pojedini američki mediji pišu da smo sve ovo imali prilike da čujemo od LiLo i da su sve samo prazna obećanja, mi joj želimo da se ovog puta zaista dovede u normalu i nastavi sa svojim životom bez opijata.

Pročitajte koje holivudske zvezde su priznale da su imale problema s drogom!

F.Y./Tracara.com
Foto: George Burns/Harpo Studios Inc.6 komentara

6 Comments

 1. Jovan

  19/08/2013 at 1:29 pm

  Bas je lepa. Uvek i bila. <3 Steta sto joj se sve to izdesavalo, ali sama je kriva.

 2. ana

  19/08/2013 at 2:13 pm

  Nadamo se povratku <3

 3. MoonG

  19/08/2013 at 8:33 pm

  Nadam se da ce stvarno prestati, da ne bude slucaj isti kao i sa Keithom M. :/

 4. pi!

  19/08/2013 at 9:25 pm

  Zar je nekoga briga???

 5. NikoNikoKaoJa

  19/08/2013 at 9:36 pm

  ma daj bre bas nije lepa ni malo…

 6. Sljivka

  21/08/2013 at 1:04 am

  Cist primer kako rasturena porodica lose utice na formiranje deteta u zdravu, stabilnu osobu. Statisticki gledano jake, stabilne licnosti su iz stabilnih porodica. Cim je u porodici lom, velika je verovatnoca da se dete nece razviti u samostalnu, jaku osobu. Njeni roditelji su ziva sprdnja. Sve zivo su radili ne bi li se ogrebali o njenu slavu i novac. Nije ni cudo sto je ona razbijena, ipak biti dete zvezda nije nimalo lako ako nemas podrsku i oslonac. Vrlo cesto ides u sunovrat :( nadam se da ce biti dobro!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top