Prati nas

Šta je utisak meseca maja?

Šta je utisak meseca maja?

Oni su utisak meseca maja

 

Iza nas je vrlo buran mesec. Dešavanja u životima i karijerama javnih ličnosti bilo je na pretek, a mi smo izdovijili 5 najkomentarisanijih i najšerovanijih tekstova u prethodnih 30 dana.

Kao i prethodnih meseci i u maju je Jelana Karleuša bila jedna od vama najinteresantnijih ličnosti na Tračari. Njen editorijal sa Andrejem Pejićem podigao je veliku prašinu, baš kao i višegodišnji sukob sa Gogom Sekulić, koji je, čini nam se ovog meseca kulminirao.

To što je Novak Đoković opsovao publiku tokom meča sa Grigorom Dimitrovim, podelilo je domaću javnost: dok ga jedni brane, drugi su osudili ovaj njegov nesportski potez.

Mesec za nama obeležilo je i finale VIP Velikog brata, a u našoj anketi o pobedniku učestvovalo je skoro 4.000 glasača. Peti najkomentarisaniji događaj u prethodnom mesecu bila je Evrovizija, koja je kako po rečima muzičkih eksperata, tako i fanova ovog takmičenja, ove godine bila daleko ispod očekivane.

Utisak maja je...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
Redakcija Tracara.com
Foto: B92.net, Eurovision.tv3 komentara

3 Comments

 1. goxy

  03/06/2013 at 9:00 am

  Noleeeeeeeeeeee

 2. Yirdim

  03/06/2013 at 11:51 am

  Nole je car i dobar covek.. to sto je psovao je normalno iznervirao se brate i kraj !! :D Evrovizija je po meni utisak meseca maja :D

 3. *N*

  03/06/2013 at 8:28 pm

  NOLE I EVROVIZIJA :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top