Connect with us

Šta je utisak nedelje na Tračari?
Šta je utisak nedelje na Tračari?

One su obeležile prethodnih 7 dana

 

Ova nedelja bila je vrlo burna u životima omiljenih nam poznatih ličnosti. Jedna svetska zvezda došla je u našu prestonicu i okupila skoro sve domaće zvezde na jednom mestu!

Dolazak Jennifer Lopez u Beograd i njen spektakularni koncert u beogradskoj Kombank Areni definitivno su selebriti događaj meseca novembra. Folk i pop zvezde i zvezdice okupile su se na njenom koncertu, pritom ne pokazavši zavidno poznavanje njenog muzičkog opusa.

Nakon koncerta oni malo dokoniji detaljno su se bavili njenim koncertom, analizirajući ga do najsitnijih detalja: da li je pevala uživo, da li je bilo planirano da uzme srpsku zastavu, da li je bilo izrežirano da kaže publici da je voli…

Par dana nakon kocerta J.Lo Jelena Karleuša se oglasila na Twitteru rekavši da je njen koncert bio bolji od koncerta J.Lo. Kako to uvek biva kada je JK u pitanju javnost se podelila u 2 tabora: one koji je satanizuju zbog ove izjave i one koji je podržavaju.

I o Rihanni se dosta pisalo prethodnih 7 dana: što zbog njenog 7. studijskog albuma Unapologetic, što zbog njene turneje 777, u okviru koje je održala 7 kocnerata, u 7 gradova za 7 dana. Sada su krenule glasine da je pevačica sa Barbadosa krenula stopama nesrećno nastradale Amy Winehouse.

Izjava Emine Jahović da je zaboravila srpski takođe je naišla na oštru reakciju javnosti, a u prethodnih nedelju dana jedan od najčitanijih tekstova na Tračari bio je i izveštaj sa American Musci Awards.

Utisak nedelje je...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Redakcija Tracara.com
Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. :)

  25/11/2012 at 11:26 pm

  JK!

 2. Hristijan

  25/11/2012 at 11:49 pm

  prvi put da JK ne bude utisak nedelje, hvala k*rcu

 3. alexandro

  26/11/2012 at 12:55 am

  Naravno DIVA <3

 4. JLove?r A

  26/11/2012 at 1:18 am

  Boze, pa naravno JLO.

 5. kim

  26/11/2012 at 2:17 pm

  KoLIko je Emina lepse od svih njih gore na ovoj slici,a i inace zena ima i visinu sto jlo nema,i prelepo lice i lepo telo sve.

 6. Nedim

  24/02/2013 at 8:28 pm

  JLO, naravno <3

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top