Connect with us

Šta nam Madonna poručuje ovim videom?



Video

Šta nam Madonna poručuje ovim videom?

Tajni projekat Madonne obavijen velom misterije

 

Kada nosite epitet kraljica popa, onda morate da postavljate standarde. A Madonna to odlično radi, već decenijama unazad.

U jeku kritika na račun njenog novog albuma, koji ne prolazi najsjajnije i turneje koja je izazvala brojne kontroverze Madonna izbacuje tajni projekat. O njenom novom projektu se dosta piše, ali je sve na nivou spekulacija jer se bukvalno ništa ne zna.

Na video servisu YouTube osvanuo je zvanični trejler Madonna Secret Project, koji traje 58 sekundi: posmatra nas jedno crveno oko, osobe čije je lice crno – oko koje se pomera na razne strane, a na trenutke se vidi i nešto što podseća na figuru crvene boje koja podrhtava ispred kamere.

Kraljica popa poručuje da svi mi živimo u zatvoru

 

Madonna je dodatno zakomplikovala stvari, postavivši fanovima na svojoj Facebook stranici pitanje “Šta očekujete od tajnog projekta?”. Prethodnih nedelja, objavila je nekoliko nejasnih fotografija, urađenih u zatvoru uz kratak komentar “Svi mi živimo u zatvoru!”

Ukoliko vi imate ideju šta nam to Madonna sprema, obavezno je napišite u komentarima ispod teksta!

F.Y./Tracara.com
Loading...

31 Comments

31 komentara

  1. KRALJICA

    22 March 2013 at 7:40 am

    Madona je ludaca!

  2. KRALJICA

    22 March 2013 at 7:41 am

    Sto starija sve ludja!

  3. Maja.podgorica

    22 March 2013 at 9:14 am

    Ne zna više kako da privuče pažnju

  4. Im Young Money

    22 March 2013 at 9:20 am

    Joj fuj odvratno i debilno samo neko oko sa lećom kako se mrda i šta ja tu imam vidjeti? o.O

  5. LITLLE MONSTER

    22 March 2013 at 10:15 am

    PARFEM !

  6. rebeca

    22 March 2013 at 10:22 am

    sektasica… i sad ce deki miki da snimi kurleusu i njeno mrdajuce oko :)

  7. Little monster

    22 March 2013 at 10:51 am

    Nemam nista protiv nje, ali zasto mora da kopira Gagu? Po ovakvim “ludim” stvarima je Gaga poznata…Ne secam se kada je Madonna radila nesto ovako pre. Sve radi da bi privukla paznju umesto da se pomiri sa cinjenicom da dolaze nove zvezde i da vise nije top tema.

  8. Kulisa

    22 March 2013 at 11:00 am

    @Little monster potpuno netacno. Madonna je poznata bas po ovakvim stvarima dok Gaga jos nije ni postojala. Pogledaj spot nothing really matters od nje iz 1998 pa se javi :)

  9. sopran

    22 March 2013 at 11:21 am

    Gang Bang video …. nadam se

  10. dosadno

    22 March 2013 at 11:23 am

    matora je na nekim haludzama…prslaaaaa je skroz odvratan je video….

  11. Laza

    22 March 2013 at 11:25 am

    Illuminati…

  12. lala

    22 March 2013 at 11:32 am

    BICES U ZATVORU CIJELI ZIVOT,I NIKAD OD TOG OKA KOJE TE POSMATRA NECES MOCI POBJECI.

  13. Ana :)

    22 March 2013 at 1:29 pm

    Sta je svi napadate ?? ONA JE KRALJICA PEVANJA !

  14. TeOdOra

    22 March 2013 at 1:35 pm

    Veliki brat.

  15. tamara

    22 March 2013 at 4:12 pm

    WTF? Jel ona normalna?!Boze sacuvajjjjjjjjjjj,znaci ispovracacu se od ovog krvavog oka koji se obrce kao nenormalno -_-

  16. Va Va VooM Gaga

    22 March 2013 at 6:03 pm

    Imitira Lady Gaginu reklamu za parfem! KILL THE BITCH

  17. cici

    22 March 2013 at 6:32 pm

    Ne znam sta je al’ ovaj mora kod ocnog

  18. Mr. Fever

    22 March 2013 at 7:13 pm

    Prvo Gaga sa parfemom, sad Madonna- zajednicko je sto su obadvije zle i mracne…NEKO CE GRDILO USKORO, ETO STA CE..:D

  19. Britney

    22 March 2013 at 8:57 pm

    Kraljica♥

  20. nike

    22 March 2013 at 10:23 pm

    DIVAAAAAA BREEE JEDNA JE MADONNA ! FUCK HATERS

  21. KillerLover|Lovatic

    23 March 2013 at 12:07 am

    Sta ocekujem?
    Neki spot ili mini-filmic pun seksa,nasilja,klanja i naravno sotonizma,u kom ce matora da skace i pokazuje svoje vrece od sisa i ono svoje matoro suvo dupe,i da izigrava devojku od 25..Just guessin’

  22. CrnaOvca

    23 March 2013 at 10:18 am

    @LittleMonster: Ne znam koliko imas godina, ali sigurno nedovoljno da bi znao/znala da je upravo Madonna poznata po ovako “uvrnutim” stvarima, iako je poslednjih godina malo spustila rucnu sto se takvih stvari tice. Dalje, Steven Klein, koji stoji iza projekta, vec vise od deceniju saradjuje sa Madonnom, ona ga je i proslavila, sa bi tek pre nekoliko godina slicne stvari poceo da radi sa Gagom, kojoj je nametnuo slican stil, sto je upravo jedan od razloga sto Gagu mnogi optuzuju da kopira Madonnu. Mnogo ima stvari koje bih ti savetovao da pogledas, ali svescu svoj izbor na 2 stara Madonnina videa: jedan je za potrebe turneje iz 2004 i zove se The Beast Within (radio Klein), a drugi je spot za pesmu Bedtime Stories iz davne 1995. godine.

    1. The Beast Within 2004 (lici li ovo malo na Gagu?) : http://www.youtube.com/watch?v=rX73a4HzFPU

    2. Bedtime Stories 1995: http://www.youtube.com/watch?v=m01NJm47w4M

  23. eeeeeee

    23 March 2013 at 1:14 pm

    OOOOOOOOOOOOO, cool ja mislim da sprema…Neki novi film xD

  24. hehe

    23 March 2013 at 8:05 pm

    Pa pobogu ne mogu da verujem … imajte bar malo poštovanja jer to je MADONA , ne možeš tako govoriti o tolikoj veličini . odrastite

  25. maki_maki:)

    23 March 2013 at 11:33 pm

    Jaaaaaoj kako je strasno ovo oko!

  26. maki_maki:)

    23 March 2013 at 11:54 pm

    Oko koje sve vidi -ILUMINATI!!!

  27. venera

    24 March 2013 at 12:47 am

    Ma bravo majstoreeeee…..@CrnaOvca

  28. Tea

    24 March 2013 at 3:16 pm

    horor film u najavi??

  29. bassman

    24 March 2013 at 7:31 pm

    Do 2008 sam je gotivio, a sada se prodala iluminatima i sve sto radi je vise bolestija nego kreativnost :)

  30. touchofmyhand

    24 March 2013 at 9:59 pm

    @bassman ona se nije nikome prodala jer je kraljica, ona je vec godinama i godinama unazad okrenuta Kabali, iz cega se moze zakljuciti da nije u Illuminatima.

  31. Pingback: Zašto Madonna zlostavlja muškarce? - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top