Prati nas

Šta nas očekuje na koncertu Denis&Denis 7. marta?

Vesti

Šta nas očekuje na koncertu Denis&Denis 7. marta?

Prostor nedavno renoviranog Mikser House-a bio je danas mesto na kojem su se okupili brojni predstavnici medija, kako bi iz prve ruke saznali šta Beograđani mogu da očekuju na povratničkom koncertu kultnog sastava Denis&Denis, koji će se održati u Mikser House-u 7. marta.

Prisutnim predstavnicima medija obratili su se Marina Perazić, vodeći vokal originalne postavke benda Denis&Denis, Nikola Jovanović, Talent and Music Manager muzičkih kanala MTV&Vh1 i Ivan Lalić, izvršni direktor Mikser organizacije.

“Inicijator ponovnog okupljanja bio je Davor Tolja. Ovaj poziv je usledio u trenutku kada, ni u najluđem snu, nisam mogla da pretpostavim da ćemo se ponovo okupiti! Povod je zapravo bila tridesetogodišnjica od formiranja benda, a kako evidentno interesovanje za naše nastupe u regionu postoji, možda snimimo i live album! Ko zna?”, izjavila je Marina Perazić, članica originalne postavke benda Denis&Denis.

“Velika nam je čast da se uključimo u povratničku turneju benda Denis&Denis. Upravo ovakve aktivnosti su one prave stvari zbog kojih je i pokrenut regionalni Vh1 kanal. Naša ideja je da negujemo zajedničku bogatu muzičku prošlost i istoriju u regionu i da pomognemo novim izvođačima da ostvare svoje muzičke snove”, nadovezao se ispred partnerske medijske kuće Nikola Jovanović, Talent and Music Manager muzičkih kanala MTV&Vh1.

Kulturna organizacija Mikser će, uz podršku regionalnog Vh1 kanala, ugostiti avangardni elektropop bend koji je obeležio zlatne godine jugoslovenske muzičke scene osamdesetih godina. Duo Marina Perazić i Davor Tolja će prvi put nastupiti zajedno posle dvadeset pet godina, uz podršku Edija Kraljića i Ruby Kolić. Poslednjih godina Ruby čini duo uz idejnog tvorca D&D Davora Tolju.

Tokom cele turneje sastav nastupa uz pratnju celokupnog live band-a, koji između ostalog uključuje velika imena riječke avangradne scene poput Alena Tibljaša (bubnjevi), Vedrana Križana (klavijature), Ivana Pešuta (gitara). Riječki sastav Denis&Denis otpočeće svoju regionalnu turneju u Beogradu, u već prepoznatljivom ambijentu Savamale.

Duo će uz podršku sedmočlanog live band-a nastupiti 07. marta 2013. godine u Mikser House-u. DJ podršku koncertu pružiće direktor Weekend Media Festivala Tomo Ricov i Vh1 DJ Crew, koji čine Nemanja Kostić i Tanja Bogdanov, oboje voditelji na Radiju B92. Ograničen broj ulaznica za ovaj događaj je i dalje dostupan na prodajnim mestima Eventim-a po ceni od 1.600 RSD za regularnu i 2.600 RSD za VIP ulaznicu.6 komentara

6 Comments

 1. joj

  21/02/2013 at 5:05 pm

  A sta da ocekujemo? Povraca mi se od “ponovnog okupljanja benda jer je, jel te, publika to trazila”. Svasta!

 2. Starship

  21/02/2013 at 7:04 pm

  NE IDEM! a ne znam ni ko je ona mozda se moja BABA sjeca

 3. KuKI

  21/02/2013 at 7:55 pm

  Sto ste tolko negativni? Bas imaju super pesme tipa “ja sam lazljiva”, “kolacici”, “program tvog kompjutera”,”soba 23″ itd..:D

 4. uffff

  21/02/2013 at 9:06 pm

  ne brinite susjedi Srbi,nemojte očekivati ništa jer ćete ništa i dobiti, kod nas su nastupali za Novu, dakle….iz prve ruke znam hehhe pozdrav iz Hrvatske!!!!

 5. irena

  22/02/2013 at 9:20 am

  Otromboljena kvazi sexy Marina dahce sobu 23 xaxa, neprocenjivo!

 6. Nataša

  23/02/2013 at 10:43 pm

  Problem i jeste u tome što je Marina pevačica koja na našim prostorima postoji 20 -30 god a ima samo te 3-4 pesmice (za malu decu koej si pobrojala): “ja sam lazljiva”, “kolacici”, “program tvog kompjutera”,”soba 23″. Može se još i diskurovati o tome koja od ovih pesama je zaista bila hit a koja je nabeđena kao da je bila hit

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top