Prati nas

Šta pevaju ispali takmičari u finalu #TLZP?

Šta pevaju ispali takmičari u finalu #TLZP?

1

Šou Tvoje lice zvuči poznato stigao je do samog kraja, a petoro najboljih imitatora uveliko grabi ka superfinalu, koje je na programu 28.decembra od 21.05 na Prvoj TV.

I dok finalisti Sara Jovanović, Nenad Knežević Knez, Aleksa Jelić, Boris Milivojević i Ana Kokić vredno rade na novim zadacima, preostala petorka koja nija prošla u finale sada sa lakoćom dočekuje subotu veče.

Za svoje fanove i sve verne gledaoce koji su iz emisije u emisiju sve brojniji, Goca Tržan, Skaj Vikler, Željko Šašić, Tamara Dragičević i Snežana Babić Sneki prirediće pravi spektakl u revijalnom delu emisije.

IMG_8966

Tako će nas Tamara Dragičević podsetiti na veliku muzičku zvedu Kylie Minogue i njen čuveni hit Can’t Get You Out Of My Head. Nakon seksi i hot Tamarinog izdanja uslediće niz drugih hitova. Numera iz legendarnog filma Mi nismo anđeli, sa Skajem u glavnoj ulozi, Goca Tržan će otpevati pesmu Androvera iz filma Cigani lete u nebo, dok će nas Željko Šašić podsetiti na Alisu i pesmu Posle devet godina. Pravi šou na sceni i izazovni ples donosi nam Sneki uz hit Alabina.

Pobednika bira publika SMS glasovima. Ko je vaš favorit?

Ko treba da pobedi u TLZP?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
P.Ž./Tračara

 


Loading...
8 komentara

8 Comments

 1. Milica

  26. 12. 2013. at 16:33

  Aleksa bi trebalo da pobedi

 2. SELENATOR4EVER

  26. 12. 2013. at 17:29

  treba da pobedi aleksa sara uopste ne zasluzuje pobedu nju samo provlace njeni takozvani fanovi

 3. y77

  26. 12. 2013. at 17:32

  dosadnooo

 4. sasa

  26. 12. 2013. at 20:00

  Sara ono sto izabere,a ostali sta im produkcija kaze.

 5. Castles

  27. 12. 2013. at 00:40

  Ali ”seksi i hot nastup”…. hahahaha… Ko piše ove tekstove?

 6. Vladan

  27. 12. 2013. at 12:04

  Ja sam iz Crne Gore, ali bez obzira na to morate priznati da je KNEZ bio u svakoj emisiji samo bolji i bolji sto su pokazali i glasovi zirija…Ali sad kada publika glasa pobjedu nosi Sara J. mislim da to nije toliko pravdedno, dosla je prakticno sa zadnjeg mjesta na prvo! :P

 7. biljana kupura

  28. 12. 2013. at 12:58

  Ovaj šou je fenomenalan. Nisam uživala još od svog detinjstva kad sam gledala “Obraz uz obraz”. Ako još dodamo humanitarnu notu ovog šou-a, čista desetka! Aleksa Jelić je najbolji takmičar i treba da pobedi, a Sara je nepravedno u finalu umesto Željka Šašića. Kada god na Prvoj ubacite glasove fanova, pokvarite smisao emisije (mislim i na Prvi glas Srbije kada je ispala Saška) – razmislite malo o tome. Uglavnom, svaka čast za onoga čija je ideja bila ovaj šou. Trebalo bi večno da traje jer je spoj zabave i humanosti. Svima srećna Nova godina!

 8. aleksandra

  28. 12. 2013. at 20:29

  aleksa naravno
  aaleksa ili zeljko…
  ne znam kako se desilo da yeljko nije u finalu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top