Prati nas

Šta predstavlja misteriozna scenografija na nastupu Sanje Vučić?

Evrovizija

Šta predstavlja misteriozna scenografija na nastupu Sanje Vučić?

Scenografija na Sanjinom nastupu u Stokholmu nosila je snažnu poruku (foto: Screenshot)

Scenografija na Sanjinom nastupu u Stokholmu nosila je snažnu poruku (foto: Screenshot)

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, Sanja Vučić, nastupila je kao šesta u polufinalnoj večeri sa pesmom Goodbye i dospela u finale

Njen spektakularn nastup oduševio je masu, ali i izazvao pažnju neobičnom scenografijom. U jednom trenutku su se iza Sanje, na video bimu, pojavila lica misterioznih žena. To je zaintrigiralo mnoge i svi su se zapitali ko su one.

Cilj scenografije je bio da se prenese njihova poruka kroz pesmu, čija je tema stop nasilju nad ženama. Neka od lica koja smo videli u Stokholmu na video bimu su i voditeljke RTS-a, Nataša Miljković, Mirjana Brajković i Dušica Spasić.


“Nakon prve probe, odlučili smo da u prvom delu pesme upotpunimo LED ekrane licima žena, kako bi poruka koju šaljemo bila još snažnija. Takođe, promenili smo uglove snimanja određenih kamera. Pored toga, prateći vokali i Sanja imaće drugačiju šminku i frizuru, kako bi slika bila usavršena”, izjavio je šef delegacije Srbije, Dragan Ilić za Eurovision.tv.


1 komentar

1 komentar

  1. Krůger

    13. 05. 2016. at 22:59

    One garant znaju ko je ubio ovu nesrecnu zenu u Borca – gredi. Nek’ ih u’apsi slina i nek’ ih ispita! Salju subliminisane poruke…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Evrovizija

To Top