Prati nas

Šta se dešavalo sinoć u ‘Pinkovim zvezdicama’?

Šta se dešavalo sinoć u ‘Pinkovim zvezdicama’?

Srpski Justin Bieber?

Srpski Justin Bieber?

U Pinkovim zvezdicama sinoć je bilo vrlo zanimljivo! Mateja Vukašinović predstavio se pesmom Justin Biebera Baby,podigavši i publiku na noge!

13-ogodišnji dečak nastupio je u pratnji vršnjakinja-igračica, a koliko se njegov nastup dopao devojčicama iz publike, govori to što je iz dobio plišana srca na kojima su bile nalepljenom njegove slike. “Konačno neko ko je tinejdž zvezda. Posle Milana Stankovića konačno neko”, rekao je Milan Stanković.

Ivona Rambosek otpevala je pesmu Stop, i kao i uvek do sada dobila 5 glasova. Ona od samog početka takmičenja nije dobila manje od 5 glasova, što je možda čak i rekord samog takmičenja. “Zabezekmut sam. Otpevala si je sasvim pristojno, a treba biti svetski prvak da se ovo otpeva”, rekao je Hari.

Ivana Babić nastupila je sa pesmom Unconditionally, uz koju je Leontina je pustila i suze. “Rasplakala si nam Leontinu”, rekao je Milan. “Jeste, stvarno je. Ja ne mogu da verujem da je to ta devojčica. Ceo njen stav i sve, sve se tako uklopilo”, rekla je Leontina.

Direktan prolaz u dalji krug takmičenja sa osvojenih pet glasova žirija, obezbedili su: Igor, Todor, Ivona, Mateja, Ivana i Magdalena dok su u baražu prošle Nina i Irina. Takmičenje su napustile Valentina i Nejaz.


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. Lungo mare

  28. 02. 2015. at 12:34

  Ja gledam Pinkove Zvezdice najviše zbog komentara (stručnog) žirija i njihovog edukativnog pristupa ,recimo prema Pavlu iz vrtića.Slušam i zgražam se kad Tržanka priča klincu o nekim lagama….ejjj…jednom preljepom talentiranom malom biću koji ima samo 6 godina.Toooo….to je prosto retardirano, da mu govore da su došli kad treba posebno vrednovati…..šta vrednovati?????—šta i tako malom preljepom biću djele lekcije i stavljaju ga na kušnju u poziciju da je eto simpatičan i da nemože dalje.
  Pavle je simbol ovoga projekta,mali anđeo,daleko najmlađi i on mora u finale.Talent je tu i budala vidi a šta će tek biti kad poraste.Čudi me da žiri ne vrednuje kvalitet srazmjerno dobi.Eto to je njihova (stručnost)…odgovore dobijaju iz publike a publika je uvijek u pravu.
  Marija Serdar miljama ispred svih,ostavlja bez daha a Pavle……Pavle je mali anđeo i radi njega je sve ovo smišljeno.Nemojte sputavati i zakidati malog anđela.

 2. sasa

  28. 02. 2015. at 14:42

  Ima super dece, ovaj Justin Biber wannabe mi i nije omiljeni :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top