Šta se desi kad se Lepotica ne zaljubi u Zver nego u Lorda Voldemorta? (VIDEO)

Objavljeno: 10.02. 09:44

Beauty and the Lord Voldemort (foto: YouTube)

Beauty and the Lord Voldemort (foto: YouTube)

Lepotica i zver je priča stara koliko i vreme, a Lepotica i Lord Voldemort je remix za koji nikada niste znali da želite da pogledate.

Obožavani Disney klasik i Harry Potter bili su predmet ultimativnog mešapa (eng. mash-up – spajanje dva ili više različitih sadržaja u jedan) u režiji Pistol Shrimpsa (komičarski duo). U videu, Belle (Emma Watson) pada na šarm Onoga-koji-se-ne-sme-imenovati (ali ćemo svejedno napisati da ga tumači Ralph Fiennes), koji je tu umesto Zveri (Dan Stevens), pa zasigurno možemo reći da Lepoticu privlače loši momci!

(foto: YouTube)

(foto: YouTube)

Harry Potter verovatno ne bi bio prijatan za gledanje ako bi se njegova najbolja prijateljica zaljubila u njegovog smrtnog neprijatelja, ali, u ovoj obradi, zamak u kome živi Zver je pretvoren u Hogwarts, dok su dijalozi, izvučeni iz oba filma, spojeni tako da zajedno daju savršenu celinu, te svakako predlažemo da pogledate ovaj nesvakidašnji remix, koji će vas sigurno nasmejati – baš kao i Voldemorta.

Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. LOL

    Pa ahahahahahaha genijalno!

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.