Connect with us

Šta to radi Milica Dabović? ‘Verila sam se – nisam se verila’
Bizarno

Šta to radi Milica Dabović? ‘Verila sam se – nisam se verila’

(foto: Instagram/milicamrvica)

(foto: Instagram/milicamrvica)

Iako smo je donedavno pamtili kao bivšu reprezentativku i jednu od najvećih nada naše košarke, Milicu Dabović sve češće bije glas da je otišla u starlete, budući da je od veze sa Simonom Šiklićem napravila medijski cirkus.

Iako je za sve optužila medije, nije teško osvrnuti se unatrag i videti da je ona sama, nekoliko dana pre incidenta koji je potresao domaću javnost, demantovala Simonove izjave da su njih dvoje odavno raskinuli i isticala kako nikakve Soraje ne mogu naškoditi njihovoj savršenoj vezi, da bi, nakon što ga je prijavila policiji, priznala da ju je maltretirao godinu i po dana unazad.

Iako je više puta demantovala samu sebe, poručivši da će se povući u medijsku ilegalu, Milica nikad nije uspela da održi reč, pa bi tako završavala u medijima zbog postavljenih fotografija i snimaka na Instagramu, za koje je morala biti svesna kakvu će pažnju izazvati, da bi potom sve to detaljno obrazlagala za dnevne listove.

Čini se da Dabovićki prija pažnja koju dobija, pa je tako na svom Facebook nalogu objavila da je verena, da bi ubrzo zatim obrisala post, čim su počele spekulacije da je to potvrda veze sa izvesnim Vukom.

“Ne, nisam verena, neko je uzeo moj telefon i malo se zezao. Neće se taj film uskoro gledati, mada, daj Bože, nadam se”, izjavila je ona za Alo.

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Stiv

  16/03/2017 at 1:17 pm

  mislim da ona nije baš sama u glavi..

 2. Surovo iskrena

  16/03/2017 at 2:22 pm

  Pa ja drobim danima da je devojka prsla,tacno znam taj tip osobe,poznajem takvih previse nazalost..

 3. Stiv

  16/03/2017 at 2:51 pm

  najveća ljigavština je ovo sa zlostavljanjem, baca senku na žrtve koje ga zaista dožive. bes zbog pedale ne može da se opravda cirkusom koji je napravila, a na kraju joj se sve sručilo po glavi. od onakve Milice Dabović postala je…. pa ovo. tuga

 4. kos

  16/03/2017 at 3:08 pm

  kako je svima bilo žao kamenjarke na početku ja kažem udrite kamenjarku preko leđa prangijom a vi me dislajkujete a sad ste shvatili da je kamenjarka lagala i da je samo čekala da raskreči noge u kameru da se pošten svet čudi i krsti a ne pošten da gleda

 5. xoxo

  16/03/2017 at 8:43 pm

  @kos xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa davno nisam pročitao ovako dobar komentar. Respect!

 6. aaa

  16/03/2017 at 10:43 pm

  Protiv bilo kakvog oblika nasilja sam, naročito nasilja nad i prema ženama. Međutim, ova MIlica vuce neke opasne komplekse

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top