Prati nas

Stanija: ‘Imam sluha i lepu boju glasa, a na pevanju će poraditi Aleksandra Radović’

Muzika

Stanija: ‘Imam sluha i lepu boju glasa, a na pevanju će poraditi Aleksandra Radović’

Pevačica iskreno o svom pevanju… (foto: Instagram)

Stanija Dobrojević, starleta, a odnedavno i pevačica, progovorila je otvoreno o početku svoje pevačke karijere. Kako kaže, odlučna je u nameri da je publika prihvati kao pevačicu.

“Sve je počelo kao hir, eksperiment i dobro zezanje, a završilo se kao ozbiljan biznis”, počela je svoju priču Stanija za Alo.

Iako je svesna toga da joj priroda nije podarila vrhunski glas, ističe da bi volela da i dalje radi na svom pevanju, a da joj je želja da joj u tome pomogne niko drugi do Aleksandra Radović“Kontaktirala bih sa njom u vezi časova pevanja. Ne znam kako bi uspela da usavrši moje pevanje, ali kažu da imam sluha i lepu boju glasa“, istakla je Stanija i dodala: “Ona je prava dama, ima držanje, svoj stav i ja to poštujem. Pravi je član žirija, odlično to radi i tako treba da nastavi. Nadam se da će se vratiti (prim. aut. u Pinkove Zvezde).”

Mnogi se pitaju kako izgledaju njeni nastupi, kao i kako publika reaguje kada se lati mikrofona, a ona kaže: “Na moje nastupe dolaze uglavnom ljudi koji su me pratili dok sam bila u rijaliti programima. Kad se pojavim na sceni to je pravo stanje šoka. Kad dođemo do drugog bloka, svi se već opuste i tada nastaje prava žurka” istakla je Stanija i dodala kako nekada i satima posle nastupa publika čeka da bi se fotografisala sa njom.

Buntovnik s razlogom 👼🏼 #MyFreedom 💎 #MyArt

A photo posted by Stanija Dobrojevic 👑 (@stanijadobrojevic) on

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. k

    21/12/2016 at 12:55 pm

    zivimo u vremenu gde aleksandra radovic ne moze da ima pevacku karijeru, ali zato mora starleti (aj da je ne nazovemo pravim imenom) da pomaze da bi zaradila za zivot

  2. Edgar

    26/12/2016 at 4:50 pm

    K potpisujem tvoj komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top