Prati nas

Stanje Charlija Sheena se pogoršalo zbog pogrešnih lekova za HIV

Šokantno

Stanje Charlija Sheena se pogoršalo zbog pogrešnih lekova za HIV

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Iako je još 2011. godine saznao da je HIV pozitivan, slavni glumac Charlie Sheen je sve do novembra 2015. godine krio ovu činjenicu od javnosti, da bi nedavno priznao da zna još mnogo poznatih ličnosti sa istim statusom, ali da nikada neće otkriti njihova imena.

U jednom od intervjua priznao je i da je hteo da izvrši samoubistvo nakon što je saznao dijagnozu, ali da to nije učinio zbog majke, te da je potom, dan za danom, pronalazio razloge da ostane u životu, te da je sada pronašao svrhu u tome da svoj glas iskoristi kako bi što više osvestio ljude o ovoj opakoj bolesti.

Međutim, kako lek za HIV još uvek nije pronađen, i sve se još uvek nalazi u eksperimentalnoj fazi, i sam glumac je platio danak tome budući da su lekovi koje je koristio uticali na to da postane dementan.

Prema sopstvenom priznanju, u prvo vreme nije dovodio te dve stvari u vezu, ali su naposletku testovi pokazali da su lekovi uzrokovali demenciju.

Sheen se obratio svojim obožavaocima i otkrio da se sada ponovo oseća bolje otkad je na novoj terapiji i da nema potrebe za brigu.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top