Prati nas

Stevan Anđelković u Leskovcu za NG

Vesti

Stevan Anđelković u Leskovcu za NG

Za Novu godinu peva u Leskovcu

Za Novu godinu peva u Leskovcu

 

Jedan od najtalentovanijih pevača svoje generacije, zvezda Kusturicine opere Vreme Cigana, Stevan Anđelković, Novu Godinu docekaće radno u Leskovcu, na glavnom trgu ispred Leskovačkog Kulturnog Centra!

“Svaku Novu Godinu, naravno, provodim radno a ovoga puta sam se odlučio za Leskovac zato što sam nekoliko prethodnih dočekao u inostranstvu i bila mi je želja da bar jednu najluđu noć provedem u svojoj zemlji, u društvu fanova, ali i prijatelja koji će to veče biti sa mnom”, kaze Stevan.

Godinu na izmaku mladi pevač pamtiće, kaže, po brojnim koncertima i još uvek aktuelnom singlu Nije rano da se pije, kao i po fantastičnim gostovanjima sa predstavom Vreme Cigana.

“Otvorili smo prestižni svetski festival Kubana u Rusiji ali i pevali uz pratnju čuvene Česke Filharmonije na Kustendorfu. To su, složićete se, neki momenti u karijeri kojima malo ko može da se pohvali. Sa druge strane i moja solo karijera je krenula u pravcu kojim želim da idem, novi singl je odlično prošao i sada je već vreme da ponudim publici nesto novo, što ću i učiniti čim prođu novogodišnji praznici”, poručuje Anđelković.

Redakcija Tracara.com


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top