Prati nas

Stigao ‘Purpose’: Preslušajte novi album Justina Biebera!

Muzika

Stigao ‘Purpose’: Preslušajte novi album Justina Biebera!

Konačno stigao Purpose (foto: Instagram)

Konačno stigao Purpose (foto: Instagram)

Justin Bieber je najavio novi album Purpose krajem leta broj 1 hitom What Do You Mean? koji je osvojio vrh Billboardove top liste već prve nedelje od objavljivanja.

What Do You Mean? je jedini Justinov singl koji je dostigao mesto broj 1 u SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi. Samo pet minuta nakon objave, pesma se našla na vrhu iTunes liste u čak 90 zemalja. Prvonedeljna prodaja digitalnog izdanja singla u SAD-u iznosi 335.000 primeraka, a srušen je i dotadašnji Spotify streaming rekord sa preko 41 miliona streamova u jednoj nedelji i preko 100 miliona streamova za manje od mesec dana.

Na izdanju se nalazi i singl koji su originalno objavili Skrillex i Diplo Where Are Ü Now, na svom albumu Jack Ü, potom drugi singl Sorry koji su producirali Skrillex i Blood, zatim najskoriji singl I’ll Show You. Za omot novog izdanja se pobrinuo Renta (Marquis Lewis), svetski priznat graffiti umetnik iz Los Anđelesa koji je do sada radio za Nike i Louis Vuitton.

Naravno, talentovani Justin Bieber će izdanje podržati i velikom turnejom, a objavljeni su datumi za koncerte u Severnoj Americi. Purpose World Tour kreće 9. marta sledeće godine u Sijetlu, a prvi, tek najavljeni deo turneje će završiti koncertom u slavnoj dvorani Madison Square Garden u Njujorku, 18. jula 2016.

Ceo album Purpose možete poslušati ovde.

Izvor: www.universalmusic.rs.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top