Prati nas

Stigla Maja Nikolić, Dragana u suzama poručila: ‘Poludeću’ (VIDEO)

Hot!

Stigla Maja Nikolić, Dragana u suzama poručila: ‘Poludeću’ (VIDEO)

Dragana u suzama… (foto: Screenshot)

Drugi krug popularnog muzičkog takmičenja, Pinkove Zvezde, počinje ove subote, a u stolicama žirija umesto Dare Bubamare Aleksandre Radović sedeće Maja Nikolić Bora Đorđević.

Ne sumnjamo da nas i ove subote očekuje uzbudljiva, napeta i nezaboravna emisija, kao i da će gledaoci kraj malih ekrana ostati bez teksta. S obzirom na to da je Maja poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, sigurni smo da nas očekuje veoma zanimljiva emisija.

Biće napeto (foto: Screenshot)

Biće napeto (foto: Screenshot)

Na samom početku emisije Nikolićeva je sa osmehom pozdravila sve u studiju, a otrovne strelice je uputila Zorici Brunclik. Nije poštedela ni Draganu Mirković kojoj je rekla da mora da bude strožija, a Dragana je sa suzama kratko rekla “Ali poludeću! Stvarno ću poludeti.”

Jedva čekamo subotu da vidimo kako su se snašli novi članovi žirija, a do tada pogledajte najavu za emisiju.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. x

    22/12/2016 at 3:52 pm

    nema smisla sta pink radi zar ne postoji tu neki ugovor da se od pocetka poznaju clanovi zirija. na sta lici to da dovedu zvezdu kao sto je dragana mirkovic ili profesorku pevanja kao aleksandru radovic da bi ih posle preznojavali sa rijaliti psihopatama

  2. Sharpova Queen

    22/12/2016 at 4:44 pm

    Dragana i Aleksandra nisu zasluzile da kao neke koje vrede na estradnom nebu, pa cak i Zorica, budu u ziriju sa nekim tako prostim i iskompleksiranim ljudima. Ovo je skroz tupo zaista. :/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top