Prati nas

Stigle nove poglavice, Ava napisala pesmu!

Stigle nove poglavice, Ava napisala pesmu!

Peta epizoda regionalnog Survivora prošla je kao i do sada – u svađama između lepotica.

Stanija i Aleks se opet svađaju, a za prepirku je, tvrdi Stanija, kriva bivša hrvatska misica. “Aleks je došla dok smo sedeli oko vatre i iz čista mira počela da me vređa. Ničim nisam zaslužila njene uvrede,” kaže srpska starleta. S druge strane Aleks kaže da je Stanija bila zla jer je rekla kako starije gospođe ne bi trebalo da učestvuju u Survivoru. “Zgrožena sam njenom zlobom i taktiziranjem, i da sam znala kakva je, ona bi bila prva za koju bih rekla da je ne želim u svom plemenu.”

Stanija je utehu pronašla na Ognjenovom ramenui čvrsto utonula u san. Muški deo Boruke nije zadovoljan ponašanjem žena u plemenu. “Ako u sledeća 24 časa ne promene nešto, sagradićemo im još bolji kamp na nekom drugom mestu, pa neka tamo rade šta hoće,” kaže Ognjen.

Jutro u Matambu protiče u analizi dešavanja na Plemenskom savetu. Svi se slažu da je dobro što je Jelena otišla, jer su njene svađe s Nevenom postale nepodnošljive. A Jelena je na Ostrvu odbačenih, kaže da je srećna što je sama, ali da jedva čeka sledećeg gosta. “Samo da ne bude onaj moron koji me je poslao u ovo pleme. Ako taj dođe ovde biće agonija. Ne za mene, nego za njega!,” – poručuje Jelena Žaretu Berberu.

Plemena biraju nove poglavice. Velikom većinom glasova u Boruki to postaje Sebastijan, a kod ljubičastih Martina. Njih dvoje imaju i prvi zadatak: pripremiti plemena za novu borbu. Aleks teško pada što Boruka po svaku cenu hoće pobedu i oseća taj pritisak. Pretvara se u uplakanu verziju Jelene Maćić i žali što nije u drugom plemenu.

Ali vremena za „kuknjavu“ nema. Igra za nagradu je rukomet u moru, a pobednik osvaja opremu za pecanje ili veliku porciju sveže ribe. Po izboru. A izbor i jednog i drugog poglavice je oprema za pecanje. Golmani su Nikola za Matambo i Sebastijan za Boruku. Ostali takmičari bili su izvođači sedemeraca. Bilo je promašaja, prečki, odličnih skokova i šuteva i na kraju je rezultat bio 12:5 za narandžaste.

Boruka ne koristi nagradu prve večeri, već sprema pirinač, muškarci su i dalje oni koji su vredni, a Avu je „udarila“ inspiracija pa je napisala pesmu:

MASKA NA LICU ME SKRIVA
JA VIŠE NISAM ŽIVA
SUZE SU ISPRALE BOJE
RAZVODNILE SNOVE MOJE
NOĆAS ME TJEŠI TIŠINA
JEDINO ŠTO ŽELIM JE TVOJA BLIZINA
OTPALA MI MOJA MALA KRILA
ONE NOĆI KAD SAM ISKRENO, ZAISTA TVOJA BILA!

Loading...


10 komentara

10 Comments

 1. Nina Dobrev.

  19/03/2012 at 10:19 pm

  Ova Stanija prava Kur*a !

 2. znaci ooono

  19/03/2012 at 10:44 pm

  Sve vise lici na Farmu, nazalost. Smorili su sa VIPovcima ( veoma isfurane persone), bolji je survivor sa anonimusima.

 3. :)

  19/03/2012 at 10:45 pm

  bas je lep stih napisala ava… :)

 4. Belieber

  20/03/2012 at 12:53 am

  Ovo su vama VIPovci? Kao sto je @znaci ooono rekao sto puta je bolje sa aninimnim ljudima. A sto se Stanije tice, kako je nije sramota toliko da laze?!

 5. kaca95

  20/03/2012 at 7:46 am

  Verovatno ga je napisala za Vladu :)

 6. Little Spanish Boy-Robert

  20/03/2012 at 11:03 am

  :D lep stih Avin……….

 7. Lina

  20/03/2012 at 11:14 am

  Ava je takav lik,hahahaha!xDDD

 8. ???

  20/03/2012 at 2:52 pm

  Da li neko zna zasto je Alex sinoc plakala.Dok sam gledala u opste je nisam razumela,ali sam razumela da joj je krevet ne udoban! xD

 9. Vendeta

  20/03/2012 at 4:14 pm

  Alex ljubomorna ku*ka treba izletet napolje! Stana do pobede..P.S. realno je Alex i AVA napadaju bez argumenata!

 10. Micaa*_____*

  17/04/2012 at 3:56 pm

  A, dajte molim vas, ko moze da ne gotivi Avu(bar malKo), cura je takav lik da ja nemam reci :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top