Prati nas

Stilbook- novi fashion i lifestyle magazin!

Moda

Stilbook- novi fashion i lifestyle magazin!

 

Pre nekoliko dana na tržištu se pojavio StilBook, novi fashion & lifestyle magazin na više od 250 strana. Ovaj časopis je prava poslastica kako za sve ljubitelje mode, tako i za sve one koji drže do svog životnog stila.

U StilBooku ćete naći mnogo korisnih saveta i smernica kako da obogatite svoj život, i sve to po fantastičnoj ceni od 189 dinara. Inspiracija za prvi broj StilBooka bila je legendarna Elizabet Tejlor i zato se Lena Bogdanović našla u ulozi ove dive.

Specijalno za naslovnu stranu prvog broja StilBooka kreator Predrag Đuknić dizajnirao je spektakularnu crvenu haljinu u glamuroznom stilu zlatnog doba Holivuda. Moda, lepota, zdravlje, fitnes, ishrana, putovanja, ali i intervjui s poznatim ličnostima teme su koje će držati vašu pažnju naredna tri meseca, sve do izlaska novog broja StilBooka u martu mesecu 2013. godine.

 5 komentara

5 Comments

 1. irena

  26/12/2012 at 9:56 am

  Jos jedna kvazi modni magazin, koji sluzi kako bismo gledali reklame i balavili nad stvarima koje ne mozemo da kupimo.

  Tekstovi na nivou kako zadovoliti muza, u kojoj pozi doziveti nebesko carstvo, i kako srediti sa stvarima koje imamo u frizideru.

  FUJ!

 2. irena

  26/12/2012 at 9:56 am

  ISPRAVKA: Kako srediti kucu sa stvarima koje imamo u frizideru

 3. bassman

  26/12/2012 at 10:54 am

  A sta cemo sa prejeftinom kineskom perikom na naslovnoj? Toliko o magazinu :)

 4. glambaby

  01/01/2013 at 8:39 pm

  kao student dizajna srecna sam da konacno imamo ovakav casopis na nasem trzistu u kome imate sta da vidite, procitate i saznate novo…skupe stvari koje vidjamo u nasim casopisima treba da posluze kao inspiracija, a ne stvari za kojima cemo plakati sto ne mozemo da ih imamo…BE INSPIRED!

 5. samanta jones

  03/01/2013 at 6:44 pm

  Meni se svidja ljubavna priča Elizabet Taylor i što je časopis uradjen u tom stilu.Ali mi se ne svidja što nije nešto naročito originalan.Ima novina,i moram da kažem da je mnogoo bolji od Cosmopolitana,Glorije,Lepote i Zdravlje…Nije orjentisan na trač.Ima i zanimljivih stvari.Npr dosta fotografija Njujorka,mnogo dobrih vežbi za telo.Ali ništa sad da kažem novo. :D sve je već vidjeno u drugim časopisima. Kao neki spoj različithi časopisa.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top