Prati nas

Stiže beba br. 3: Kim Kardashian i Kanye West unajmili surogat majku

Foto

Stiže beba br. 3: Kim Kardashian i Kanye West unajmili surogat majku

Porodica se proširuje (foto: Instagram/kimkardashian)

Porodica se proširuje (foto: Instagram/kimkardashian)

Kim Kardashian i Kanye West odlučili su ponovo postanu roditelji i to uz pomoć surogat majke koja će na svet doneti njihovo treće dete.

Poznato je da su prethodne dve trudnoće rijaliti zvezde bile veoma naporne i rizične te je po savetu lekara odustala da se treći put izlaže riziku. A nedavno se pojavila vest da su se Kimina majka Kris Jenner i sestra Kourtney Kardashian ponudile da budu surogat majke, ali se ona sa suprugom odlučila da se obrati agenciji.

Kako navodi TMZ, bračni par Kardashian/West će agenciji platiti depozit od 68.850 dolara, i još 45 hiljada dolara ženi za koju se odluče da bude njihova surogat majka, a navodno će, ukoliko dobiju blizance ili trojke, surogat majka dobiti još dodatnih 5.000 dolara po detetu.

Ostaje da im čestitamo i poželimo sreću u skorašnjem proširenju porodice.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. nn

  21. 06. 2017. at 18:38

  To mi je bezveze.Ajde da ne mogu imati nijedno dete ..pa bih razumela .Ali ovako mi je bespotrebno.To dete ce se uvek osecati drugacije a stalno ce im biti za vratom surogat majka.

 2. Anonimus

  22. 06. 2017. at 11:18

  Surogat majka im nece biti za vratom, ona svoj posao zavrsava cim rodi dete, placena je, u to je regulisano ugovorom. Dete je njihovo, ona je samo iznajmila svoj stomak, da se tako izrazim..jajna celija je od kim. Ali moram reci da su prilicno jeftino prosli.. Sta je za njih 45000$

 3. Minaž

  22. 06. 2017. at 21:14

  NN je totalno u pravu. Surogat majka ce im uvek “nevidljivo” visiti za vratom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top