Prati nas

Stiže duet Jelene Karleuše i Dare Bubamare

Vesti

Stiže duet Jelene Karleuše i Dare Bubamare

Bivše rivalke udružiće snage u novoj pesmi

Folk pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa zasluženog odmora, pa sada sprema nove pesme. Tim povodom je otkrila da će snimiti i duet sa Jelenom Karleušom, kako bi krunisali pomirenje o kojem su svi pričali.

‘’Redovno se čujem sa Karleušom, ali se dugo nismo videle zbog poslovnih obaveza. Čestitala sam joj rođendan, ali još uvek nisam uručila poklon koji sam joj spremila jer je ona već dugo na putu, a ja sam se skoro vratila sa odmora. Što se našeg dueta tiče, ne bih otkrivala jer hoću da bude pravi bum. Međutim, već dugo se radi na tome i mogu da kažem da ćemo novom pesmom pokoriti estradu. Naše energije se odlično poklapaju, tako da će krajnji rezultat biti pravi pogodak’’, izjavila je Dara za Srpski Telegraf.

Sa druge strane, Karleuša se uskoro vraća sa porodičnog odmora u Kini, a kako je nedavno otkrila, u narednom periodu će početi da izbacuje pesme jednu po jednu.

”Već petu pesmu radimo. Pokušavamo da sklopimo album. Svakako ćemo od jeseni izbacivati jednu po jednu. Leto nije pravi period za to. Sada pravim puno letnjih koncerata”, izjavila je nedavno pevačica.
4 komentara

4 Comments

 1. Suzana

  27. 08. 2018. at 11:21

  Kad nema medijske pažnje, odmah se pišu bajke.

 2. tanja

  27. 08. 2018. at 13:07

  Jelenaaaa, zelim nove pesmeeeeeeee

 3. Minaž

  28. 08. 2018. at 10:11

  go v no sa g o v netom peva

 4. Nina

  28. 08. 2018. at 14:06

  @Minaj, tvoja Ceca je jos vece.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top