Connect with us

Stiže novo takmičenje talenata “Evropska zvezda”
Vesti

Stiže novo takmičenje talenata “Evropska zvezda”

A fotografija koju vidite je sa snimanja reklame za ovaj novi šou.

Naime, evo o čemu se radi…. Produkcija Beoton će od februara na televiziji Košava emitovati “Evropsku zvezdu” zabavnu emisiju u kojoj talentovane osobe imaju šansu da postanu muzičke zvezde. Petnaest najtalentovanijih takmičara dobiće priliku da učestvuje u studijskom delu ovog velikog takmičenja.

leontina

Finalisti će imati prilike da sarađuju sa najpoznatijim muzičarima sa naših prostora. U žiriju će se pored vlasnika Beotona, Saše Mirkovića naći i Leontina ex Vukomanović, sada Pat, kojoj se na ovoj fotografiji već nazire trudnički stomačić.

Pobednik ovog takmičenja će snimiti album za domaće i evropsko tržište i dobiće stan u Beogradu, kao i mogućnost učešća na međunarodnim festivalima.

Aduicije za ovaj novi šou obaviće se u svim većim gradovima u Srbiji tokom decembra i januara. Zaštitno lice “Evropske zvezde” je pevačica Marija Šerifović.

izvor: alo.rs, pressonline.rs

Loading...
353 Comments

353 komentara

 1. the cheap cash advance

  25/02/2012 at 4:16 am

  I carry on listening to the news update lecture about getting boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

 2. Milica

  08/09/2012 at 12:14 pm

  Da li u ovom takmicenju postoji granica od koliko do koliko godina deca mogu da se prijave i da li ima neki odredjeni zanr muzike koji je obavezan da se peva ? Pozz iz Mladenovca.

 3. Mr Gabriel

  17/12/2014 at 10:10 pm

  Pozdrav, ja sam gospodin Gabriel Stanley, privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme prilika kredita. Trebate li kredit hitno isplatiti svoje dugove, ili vam je potreban kredit kako bi unaprijedili Vaše poslovanje? Vi ste odbijen od strane banaka i ostalih financijskih institucija? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? u potrazi za više, jer mi smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuditi sredstva pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti pouzdan i korisnica pomoći i da će biti spremni ponuditi kredit. Dakle, kontaktirajte nas danas putem e-maila na:
  (insuranceloanhome@gmail.com)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top