Prati nas

Stižu informacije o drugoj sezoni ‘Ubice mog oca’: Inspektor Aleksandar će se venčati

Vesti

Stižu informacije o drugoj sezoni ‘Ubice mog oca’: Inspektor Aleksandar će se venčati

Hit serija Ubice mog oca, koja je oborila sve reorde gledanosti, uskoro će početi da emituje nove epizode. Publika sa nestrpljenjem čeka da sazna kake sudbine će imati glavni likovi, a sada smo dobili prve informacije i SPOJLERE  iz druge sezone.

Kako ističe dobro obavešten izvor, javni tužilac Marija Radenković, koju glumi Katarina Radivojević, neće imati tako upečatljivu ulogu kao u prvoj sezoni, jer ćemo njen lik uglavnom viđati u bolnici zbog komplikovane trudnoće.

”Posle saznanja da će dobiti dete sa ženom s kojom se povremeno viđao, inspektor Jakovljević ima još jednu brigu nad glavom. On i dalje nije sasvim načisto sa tim da li je spreman da bude otac, preispituje se da li uopšte voli Mariju, a ona je sve vreme u bolnici. Tu će ključnu ulogu igrati Elizabeta Đorđevska (Aleksandrova majka Olga), koja pokušava da ga ubedi da prizna dete iz vanbračne veze”, rekao je izvor za Kurir.

Dve uspešne žene zaljubljene u istog muškarca. Koja od njih će osvojiti srce inspektora Jakovljevića? #RTS #UbiceMogOca #serija #TV #Srbija #novembar

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

Čini se da će se u drugoj sezoni završiti priča i oko popularnog ljubavnog trougla, jer će voljeni inspektor ipak odlučiti da stane na ludi kamen i venča se sa majkom svog deteta.

“Pored rešavanja ubistava, mnoge zanima šta će se dešavati sa ljubavnim trouglom u seriji Ubice mog oca. Publika je u ovom slučaju podeljena, jedni navijaju za Jelenu, a drugi za Mariju, alli je inspektor Jovanović i dalje u nedoumici. Kako je Marija u drugom stanju, on će se pod određenim uticajima odlučiti za nju. Njih dvoje će se venčati u novoj sezoni, ali to je sve što mogu da kažem. Kako će se dalje odvijati situacija videćete od jeseni. Isto tako imaćete priliku da vidite i šta će se sa Jelenom dešavati, koja je na kraju ove sezone ranjena’’, izjavio je izvor za Blic.

Ove navode je nezvanično potvrdila i sama glumica kada je rekla: ‘’Što se moje uloge tiče, mogu da kažem da se neće ništa promeniti, uglavnom sve ostaje isto. Ne smem mnogo detalja da otkrijem da bih zaintrigirala gledaoce, ali imaćete priliku da vidite kojim tokom će ići moja trudnoća. Nastaviću da se borim za svog muškarca i nadamo se da ćemo se venčati na kraju. Ne znam da li će to venčanje u seriji biti tajno da niko od aktera ne zna ili će biti javno, uostalom, to pitanje morate da postavite scenaristkinji’’.

Jedno je sigurno, druga sezona nam sprema mnoga iznenađenja i obrte, ali ako se nadate da ćemo konačno saznati ko je ubica, moraćemo da vas razočaramo. Kako izvori tvrde, ta misterija će biti rešena tek u trećoj sezoni.

‘’Što se moje uloge tiče, mogu da kažem da se neće ništa promeniti, uglavnom sve ostaje isto. Ne smem mnogo detalja da otkrijem da bih zaintrigirala gledaoce, ali imaćete priliku da vidite kojim tokom će ići moja trudnoća. Nastaviću da se borim za svog muškarca i nadamo se da ćemo se venčati na kraju. Ne znam da li će to venčanje u seriji biti tajno da niko od aktera ne zna ili će biti javno, uostalom, to pitanje morate da postavite scenaristkinji’’, izjavio je ranije reditelj serije Predrag Antonijević.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top