Prati nas

Stižu tri nova filma o Harry Potteru!

Film

Stižu tri nova filma o Harry Potteru!

Saga o čarobnjaku nije gotova! (foto: Netflix)

Saga o čarobnjaku nije gotova! (foto: Netflix)

Harry Potter filmovi dobijaju svoj nastavak – na neki način.

Filmovi koji su završeni sa snimanjem još 2011. godine, dobiće svoj nastavak koji će se razvući na  barem još tri filma koja nisu direkt o ovom čarobnjaku, već o magičnom svetu u kojem oni žive.

Filmovi će biti snimljeni na osnovu knjige J.K. Rowling Fantastične zveri i gde da ih pronađete, potvrdio je CEO Warner Brosa, Kevin Tsujihara. Premijere će biti u 2016. , 2018. i 2020. godini.

Moguće je da će biti još više nastavaka, ali zasad su ova tri sigurna. Iako su Fantastične zveri i gde da ih pronađete jedna knjiga, ona će biti podeljena na tri filma po ugledu na knjigu i film Hobit. 

Sve je češće da filmovi koji su završeni ipak dobiju neku vrstu nastavka zbog stečene ogromne popularnosti, a i da jednu knjigu podele na tri filma.

J.Ž./Tračara.com3 komentara

3 Comments

 1. aaa

  16/10/2014 at 1:31 am

  Mali čarobnjak je odrastao kao i mi :) JK Rowling vrijeme je i bilo da se sada posvetiš tom čarobnom svijetu, jer čarobnjak više ipak nije mali :)

 2. Jelena je

  16/10/2014 at 1:53 pm

  Ja obozavam Potera, odrasla sam uz te knjige i filmove, I danas ih rado pogledam kada ga uhvatim na TV-u… Mislim da je glupo snimati nastavke, prica je zavrsena… Ni jedan Hobit nije ni blizu Gospodaru prstenova, tako ce biti i za ovo….

 3. Trish

  16/10/2014 at 2:39 pm

  Molim vas nemojte porediti Hari Potera sa HOBITOM i GOSPODAROM PRSTENOVA.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top