Prati nas

Stoja prošla kroz pakao zbog lažne otmice unuka!

Šokantno

Stoja prošla kroz pakao zbog lažne otmice unuka!

Preživela pakao

Preživela pakao

Stojanka Novaković Stoja nedavno je prošla kroz pakao a sve zbog lažne otmice njene unučadi!

Pevačicina snaha Marina prijavila je policiju da su njena deca, Milica i Filip, oteti, nakon što je dobila anonimnu poruku u kojoj kidnaperi traže novac za otkup. Ipak, na kraju se ispostavilo da je poruku poslala upravo njena ćerka a Stojina unuka – devetogodišnja Milica.

“Nakon što je pozvala policiju, Stojina snaja je histerišući rekla da je dobila poruku sa anonimnog broja u kojoj je pisalo da su deca na sigurnom i da će ih uskoro videti ukoliko se dogovore o uslovima. Njih dve su čak posumnjale da otmica ima veze sa Stojinim sinom, koji ima dosije u policiji i koji je trenutno u inostranstvu”, ispričao je izvor.

“U stan Stojine snaje posle izvesnog vremena iznenada su ušli pevačicini unuci, Na kdaju se ispostavilo da je starija unuka poslala majci poruku jer je na taj način htela da izrazi revolt, budući da stalno čuva mlađeg brata”, dodaje izvor.

Ipak, Stoja je ispričala svoju verziju događaja.

“”Moja snaja i ja smo se mnogo uplašile jer unuci nikada nisu otišli sami, a da se pre toga nisu javili ili tražili od nas dozvolu za to. Panika je nastala kada su komšije pozvale Marinu i rekle joj da deca nisu kod kuće, što je nju u tom trenutku paralisalo. Ona je pozvala policiju jer se Milica nije javljala na mobilni telefon i usplahirano je ispričala sve što si od nje zahtevali. Međutim, posle jednog sata, Milica i Filip su utrčali u kuču potpuno zbunjeni što se digla panika zbog njihovog nestanka, Rekli su da ih je mamilo lepo vreme i da su sa društvom otišli u obližnji parkić, Hvala bogu sve se dobro završilo”, rekla je Stoja.

Redakcija Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Jasna*

  16/03/2014 at 6:32 pm

  Starije dete stalno čuva mlađe…? Koliko ja znam, decu čuvaju roditelji i ponekad babe i dede. Ovde izgleda svi imaju “preča posla”, a deca su prepuštena sama sebi…što je sve češći slučaj zanemarivanja dece…

 2. ivanaaasrb

  16/03/2014 at 7:13 pm

  Svasta boze!

 3. skandalka

  16/03/2014 at 7:58 pm

  Cigani…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top