Connect with us

Stojković krstio sina bez Bojane
Šokantno

Stojković krstio sina bez Bojane

Krstio sina bez zanja bivše supruge

 

Svojevremeno se velika prašina podigla kada je Severina Vučković krstila sina Aleksandra, a sada je isto uradio i Vladimir Stojković, koji je bez znanja svoje bivše supruge krstio sina Lava.

“Stojke je Lava hteo da krsti za prvi rođendan, ali nikako nije uspeo da to uklopi s poslovnim obavezama. Stalno se žalio prijateljima kako dete mora što pre da bude kršteno. On potiče iz patrijarhalne porodice i poštuje crkvu i običaje. Nije obavestio Bojanu da će krstiti Lava jer s njom ima kontakt samo preko sinovljevih dadilja. Možda nije trebalo tako da postupi, ali bitno je da je kao otac ispunio svoju obavezu”, otkriva izvor dnevnog lista Kurir.

Golman Partizana potvrdio je da je krstio sina bez znanja njegove majke.

“Krstio sam svog sina. Odavno sam to planirao, ali mi obaveze nisu dozvolile da to učinim ranije. Odabrao sam ovaj manastir jer mi je posebno drag i uradio sam sve po običajima. Kad smo se Bojana i ja razišli, rekao sam joj da ću ja krstiti Lava, ali ona nije znala kad će to biti.”

S druge strane, Bojana Rajić bila je u šoku kada su joj novinari saopštili da joj je bivši suprug krstio sina bez njenog znanja.

“Ne, nemoguće! Ne verujem u to! Nije moguće da je to uradio!”, rekla je Bojana, nakon čega je spustila slušalicu.A na društvenoj mreži Twitter, Bojana je upravo napisala: “Nemojte me pitati kako se osećam!”

Redakcija Tracara.com
Foto: Kurir-info.rs

Loading...
17 Comments

17 komentara

 1. POW

  21/09/2013 at 1:01 pm

  Uzasno glup i seljacki potez! Bez obzira kakva je ta Bojana, ona je detetu majka, a on je na prevaru uskratio majci da prisustvuje tako vaznom cinu u zivotu svog deteta. Uzas.

 2. Smrt Pece Prase

  21/09/2013 at 1:10 pm

  Ona nije dobra majka. Bravo, Stojke.

 3. IvaM

  21/09/2013 at 1:25 pm

  Kava god je Bojana, ipak mu je majka.. To je vazan dogadjaj za dijete, i niije trebao to bez Bojane.

 4. Born To Die

  21/09/2013 at 1:44 pm

  Pravoslavni obicaj je da majka ne prisustvuje krstenju deteta. Moja majka nije prisustvovala mom. Svakako da je trebalo da zna,ali ne bi trebalo da prisustvuje.

 5. denym

  21/09/2013 at 3:01 pm

  prvo: od kud vi znate kakava je Bojana kao majka? dali vi radite u socijalnom, kad dajete takve komentare? hm???
  drugo: prvi put cujem za obicaj da majka ne prisustvuje krstenju deteta. Pravoslavac sam pa sam kao MAJKA bila prisutna kad mi je dete krsteno! ne lupetaj te!!!
  trece: da je Mustafa ispao djubre ISPAO JE! ljiga jedna!!!

 6. Fiona

  21/09/2013 at 3:08 pm

  Postovani Born To Die,

  to sto ste napisali je obicna glupost i nema nikakve veze sa pravoslavljem. Razlog zasto majke pre 300 godina nisu prisustvovale krstenju svoga deteta je to sto su deca primala pravoslavlje u prvih 40 dana svoga zivota. U tih 40 dana majka je u periodu “ciscenja” posle porodjaja i posto u to vreme nije bilo higijenskih sredstava kao u danasnje vreme,nije bilo u redu da zene idu u hram i “prljaju” sveto mesto. Danas,pozeljno je da majka bude sa svojim detetom u svakom tako vaznom i svecanom trenutku njegovog zivota. Poenta moje price: vas Stojke je ispao dzibercina i neotesana seljacina,jer je majci uskratio takav trenutak i zamoljeni ste da ne mesate religiju sa bapskim pricama.

 7. sanja

  21/09/2013 at 3:55 pm

  kreten,znaci ne vjerujem.

 8. ime

  21/09/2013 at 4:51 pm

  sramota

 9. ...

  21/09/2013 at 5:22 pm

  aman izvadite tu cuclu iz usta ovom detetu, odavno ste to trebali da uradite, zubi mu rastu a ta cucla samo smeta i moze da poremeti redosle i vilicu … a za ovo sto je uradio nemam nista lepo da kazem jer mu je ona ipak majka i trebalo je da prisustvuje … i da su u losim odnosima zajedno su trebali to da urade, makar zbog klinca ….

 10. Ana

  21/09/2013 at 7:58 pm

  Los roditelj se sveti preko deteta…

 11. Paka

  21/09/2013 at 8:36 pm

  Los potez,majka kakva god bila trebalo bi da prisustvuje ovako vaznom dogadjaju kakvo je krstenje njenog sina!

 12. axi

  21/09/2013 at 11:05 pm

  Ko po obicaju svako gleda samo sebe i kako da napakosti onom drugom
  a jadna deca uvek ispastaju zbog roditeljske gluposti …

 13. kiki

  22/09/2013 at 10:06 am

  U pravi je Born To Dej da kod nas je običaj da majka ne prisustvuje krštenju svog djeteta, samo što je to sad postala moda da idu oba roditelja. Naravno da ne čujete običaje i tradiciju kad je se sve izokrenulo prvo ne poštuje se porodic, roditelji, stariji i tome slično a popovima je važno da se daju pare u crkvu pa makar se i kršili običaji.

 14. Pingback: Bojana: Novinari, prestanite da mi pravite cirkus od života - Web-novine.com | Web-novine.com

 15. Uffffff

  23/09/2013 at 1:41 am

  …a mene tuga vise fata sto je ovo dete neuhranjeno, tj PREMRSAV je , maca malena….I plus – cuca u ustima a njemu uveliko treca godina….Sve su to simptomi u kako ” zdravom ” okruzenju to malo, neduzno stvorenje zivi ……” BRAVO ” Bojana, ” BRAVO ” stojke …..

 16. Fiona

  23/09/2013 at 3:03 am

  Kiki,ja ne znam koliko Vam je koeficijent inteligencije,ali nece mi biti tesko,mogu da objasnim jos koji put ili da samo procitate moj post jos jednom? Bapske price i religija nisu isto. Je l` tradicija i to da se srpski ocevi opijaju i gube od alkohola “proslavljajuci” rodjenje naslednika? Ili je lepse da majku svoga deteta drzi za ruku u tremutku kada oseca bol jaci od lomljenja 20 kostiju istovremeno?

 17. kiki

  23/09/2013 at 4:54 pm

  Gospođo Fiona ja Vas nisam vrijeđala tako da nemate pravo ni Vi mene da vrijeđate, ni jedan put Vas nisam prozvala već sam samo rekla kakvi su običaji bili. U ovom slučaju cijelo vrijeme sam mislila na ove dotične osobe koje su očito zaboravili da su prije svega roditelji pa onda odrasle osobe i da na prvom mjestu treba da vode računa o svom djetetu a ne o tome tko će prije bit u novinama i sa što više slika. Sve u svemu oni su stvarno zaboravili da su roditelji svom djetetu.Bravo Ufffffff rekao si pravu istinu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top