Prati nas

Stojković sa Marinom Visković?

Extra

Stojković sa Marinom Visković?

Tajna veza?

Vladimir Stojković i Bojana Rajić nisu pošteno ni finalizovali razvod, a golman Partizana već ima novu, drugu po redu devojku.

Prema pisanju dnevnog lista Alo!, Stojković je trenutno u tajnoj vezi sa Marinom Visković.

“Vladimir je slobodan čovek i niko ne može da mu zabrani da švrlja i bude sa kim hoće. Marinu zna odranije, a nedavno su viđeni u jednom klubu u vrlo prisnom odnosu. Svi pričaju o tome kako su u šemi izvesno vreme, ali njih dvoje o tome ne pričaju i ne žele da se to zna,” kaže dobro obavešten izvor.

“Ne znam iz kog razloga nisu u ozbiljnoj priči, ali izgleda da im je dobro i ovako. Viđaju se kad mogu i koliko mogu. Njihova zajednička fotografija je napravljena u noćnom provodu, ali sigurno nisu ni maštali o tome da će do nje doći neko iz medija,” dodaje isti izvor.

Ni Vladimir ni Marina nisu bili dostupni za komentar.

P.Ž./Tračara
Foto: Alo4 komentara

4 Comments

 1. SSS

  09/11/2013 at 1:38 pm

  Jaooo ovog Stojkovica pa tacno mi se gadi vise .. odvratna je osoba..

 2. Ana

  09/11/2013 at 4:37 pm

  Da, i na osnovu ove fotografije i naravno ‘pouzdanog izvora’, mi, za koje mislite da pasemo travu, cemo poverovati da su njih dvoje u vezi. E, pa ne pasemo travu!! Kada date konkretne dokaze, mozda i zagrizemo…Cao, zdravo!! cmok

 3. I am... Sasha Fierce!

  09/11/2013 at 5:01 pm

  Prvo i pre svega, u tajnoj vezi?! Da su hteli da budu u tajnoj vezi, nebi mi citali o tome. Drugo, on je ogavan i nikoga nije briga sa kim je praznoglavi fudbaler. Trece, treba da ga bude sramota i treba da ima malo postovanja, bar zbog tog deteta koje ima. Ponasa se kao tragicni pubertetlija… fuj grozno!

 4. Pretty

  09/11/2013 at 11:53 pm

  Koliko se meni ovaj Stojkovic gadi, odvratan je. Jeste da navijam za Partizan, ali ne mogu da ga gledam vise. Ponasanje mu je kao kod buntovnog tinejdzera.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top